Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 15:40, 23 lip 2021

April napisał(a)
Kasiu, a może ty zmień metodę. Zamiast cały czas być na najwyższych obrotach, usiądź, odpręż się, weź książkę, zrelaksuj. Może dziewczyna nie wychodzi bo daje ci czas na pracę. Grzeczne dziecko nie chce ci przeszkadzać. A jak wyluzujesz, to ona stwierdzi, że teraz pora na "jej" przyjście.
Buziak, trzymaj się

też zaczynam mieć takie myśli powoli... co prawda właśnie umyłam 3 okna duże, bo przy firankach już poszłam za ciosem, ale może odpuszczę pozostałe szkiełka
Róży wciąż nie wsadziłam, ale oswajam się z jej widokiem w nowym miejscu pod dereniem daje trochę koloru wśród samych odcieni zieleni, więc może by było tu fajnie
Gosiek33 16:36, 23 lip 2021

Czytam, że jeszcze czekacie...
Dragonka 16:40, 23 lip 2021

Kasia_CS napisał(a)

też zaczynam mieć takie myśli powoli... co prawda właśnie umyłam 3 okna duże, bo przy firankach już poszłam za ciosem, ale może odpuszczę pozostałe szkiełka

nieee no, Kasia! Ty terminator jesteś! okna umyłaś?? a moich byś nie chciała? ja tak nie lubię myć! Ale jesteś nie do zdarcia Dziewczyno Może faktycznie musisz zacząć się odpoczywać to córcia pomyśli, no matula ma chwilę wreszcie- to trzeba korzystać
Dorii 16:43, 23 lip 2021

Heh moje okna miałam do zaproponowania ale pierwsza byłaś.
Kasia_CS 17:16, 23 lip 2021

Gosiek33 napisał(a)
Czytam, że jeszcze czekacie...

Taaaaak... Powieszę już te firanki jeszcze dziś skoro zaczęłam i zmienię strategię pani w piekarni upierała się, że na poród dobrze wpływa zjedzenie sernikan W ostateczności jutro po niego wrócę, choć dziś powiedziałam, że nie wierzę w sernik

Dragonka napisał(a)

nieee no, Kasia! Ty terminator jesteś! okna umyłaś?? a moich byś nie chciała? ja tak nie lubię myć! Ale jesteś nie do zdarcia Dziewczyno Może faktycznie musisz zacząć się odpoczywać to córcia pomyśli, no matula ma chwilę wreszcie- to trzeba korzystać

No tylko 3 z 7 posiadanych, machnę jeszcze kuchenne chyba, bo dzieci wypalcowały od zewnątrz i wygląda słabo..
Może i bym umyła Basiu, ale też nie lubię choć polecam ściereczkę Viledy actifibre-3 ruchy i czyste bez smug.

Dorii napisał(a)
Heh moje okna miałam do zaproponowania ale pierwsza byłaś.

no patrzcie ile chętnych
Agatorek 18:41, 23 lip 2021

Ja do swoich okien nie mogę się jakoś zabrać . Ale nie będę Ci proponować, bo mam ich za dużo . Darni też na razie nie mam do zrywania .

Ale może zrob tak, jak pisze Jola . Odpocznij. A najpierw idź po sernik
Kasia_CS 19:02, 23 lip 2021

A wiecie jak się miło teraz przez okna wygląda? Jakoś tak jaśniej się zrobiło Firanki też powieszone. Czas na odpoczynek dla kontrastu...
TAR 19:14, 23 lip 2021

Kasia odpocznij troszke, a dzidzia stwierdzi, ze wychodzi. Wtedy dopiero sie zacznie
ajka 00:37, 24 lip 2021

Jak ci zazdroszczę tych umytych okien, ja się zbieram od zimy, umyłam tylko te w salonie Na więcej mnie nie stać
Agatorek 11:14, 24 lip 2021

Aniu, możemy przybić sobie piąteczkę