Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Martka 11:23, 24 lip 2021

Kasiu, pewnie właśnie właśnie sadzisz różę oraz pierzesz kanapy, usuwasz kurze zza listew przypodłogowych i mopujesz sufity ale zmobilizuj żesz się do tego porodu, bo z każdym dniem rośnie w nas, Twoich follolersach, świadomość, ile to jeszcze tyłów i rzeczy mamy do ogarnięcia
Agatorek 11:26, 24 lip 2021

Martka napisał(a)
Kasiu, pewnie właśnie właśnie sadzisz różę oraz pierzesz kanapy, usuwasz kurze zza listew przypodłogowych i mopujesz sufity ale zmobilizuj żesz się do tego porodu, bo z każdym dniem rośnie w nas, Twoich follolersach, świadomość, ile to jeszcze tyłów i rzeczy mamy do ogarnięcia

W punkt .

Dodałabym jeszcze mycie elewacji bloku
Mary 16:31, 24 lip 2021

Zaglądam sprawdzić czy Kasia ma dwójkę dzieci czy trójkę dzieci. A tu Kasi nie ma. Czyli chyba już trójkę.
Albo faktycznie coś jeszcze ogarnia. Komputer postanowiła posprzątać i coś poszło nie tak...
Dragonka 16:41, 24 lip 2021

Ja też wpadam aby sprawdzić Kasiu, ale jak Ty nam tu dasz znać, że Baby już postanowiło jednak opuścić brzuszek Mamy? Jakoś daj
Dorii 16:52, 24 lip 2021

Co widzę w powiadomieniach post u ciebie to pierwsza myśl "to już?"
Kasia_CS 17:17, 24 lip 2021

Haha, jakie poruszenie nic się nie zmieniło niestety.. zaraz zrobię sernik, co to niby pomaga na wywołanie porodu... Oczywiście nie wierzę, ale zjeść zjem chętnie
Dragonka 18:23, 24 lip 2021

Rób, rób, ja też się zbieram już drugi dzień, ale chciałam sernik na zimno, może pomoże jak i ja zrobię?
ajka 18:58, 24 lip 2021

Agatorek napisał(a)
Aniu, możemy przybić sobie piąteczkę

Aga, ty też? Nie wierzę..
Agatorek 19:10, 24 lip 2021

ajka napisał(a)

Aga, ty też? Nie wierzę..

Zrobiłabym fotki moich okien, ale tego nie zrobię, bo straszny wstyd. Serio, w domu mam ... duże zaległości . Wolę już dołki kopać.
Ostatnio, jak padało prawie cały dzień, to nadganiałam zaległości z pracy. Bo też się trochę nazbierało. Mycie okien jest na końcu mojej listy
TAR 19:24, 24 lip 2021

u mnie okna myje maz ostatnie mycie bylo w marcu ale sladu nie ma takie brudne. no trudno jakos to zniose

Kasia wiedzialam, ze jeszcze nie