No może w Trzebnicy...optymistko U nas- o zgrozo- zajęte wszystko na najbliższe dwa lata do przodu. Przy mojej dezorientacji w tym temacie i podejściu "na Komunię??? Ja rozumiem na wesele, ale na Komunię już lokalu szukać???" wybawiło nas to, że Komunia wypada w środę, więc mogliśmy przebierać w lokalach
No widzisz- takie konkrety, to ja lubię
Powiem Ci, że AniaCh (ta werbenowa wichrzycielka!) organizuje baccatę za ok. 3 zł. z gołym korzeniem, ponoć bardzo przyzwoite roślinki. Plan strategiczny opracowuje razem z Renią ze Szmaragdowego. Jest szansa po 15 X na sporą ilość bogactwa cisowego
Ja natomiast jutro mam dostawę goowna- przyczepka "z kopką" Uczynię z warzywnika składowisko zimowe
Wariactwo zupełne z tymi salami! Przecież te Dzieci mają po 8-9 lat i już sale, menu, wystrój o prezentach nie wspomnę. Zapewne tez siłą rzeczy zostanę w to wszystko wciągnięta, ale póki co żyję złudzeniami, że będzie spokojnie i rodzinnie bez "wyścigów".
Napisałam Ci priv Nie taka prosta sprawa z tynmi cisami
Ja wichrzycielką? No co Ty? Dziś od rana coś, w pracy mi informatyk od rana mówi, że jeżdżę jak pirat, nie jak typowa kobieta (mijałam go kilka razy ), mail ciekawy z ministerstwa przyszedł, a później drugi, jeszcze lepszy, a teraz się dowiaduję, że ja wichrzycielką