Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Sebek 21:20, 16 maj 2012

Fajne to ciurkadło
nika 13:13, 17 maj 2012

Nieważne, że "słychać jakby ktoś sikał do wiadra" i tak Ci zazdroszczę tego ciurkadła! W sensie pozytywnym oczywiście

Tort dla Antosia wyszedł Ci wspaniale! Mini cooper to moje marzenie od zawsze, więc sama taki tortem bym nie pogardziła

I doskonale rozumiem Twoją radość z faktu, że w czerwcu na taras wchodzi ekipa Ja od zawsze wiedziałam, że na tarasie muszę mieć deskę i dlatego... wciąż mam beton Wolę poczekać niż zadowolić się jakimiś (choćby najpiękniejszymi) płytkami.
popcorn 15:03, 17 maj 2012

Ana napisał(a)

a z newsów - na 90% w czerwcu wchodza fachowcy do tarasu, będzie drewno bangikari Jupppiiii!!!!

Fajnie! U mnie 3ci sezon, super jest Ale mam taki skladany - na zime do garazu - wiec dluzej posluzy, ale roboty z tym 2x w roku troche... w tym jeszcze nie rozlozylismy bo albo czasu brak albo pogoda do bani..
pozdrawiam!!
Marta 22:18, 18 maj 2012

Ślicznie już jest u Ciebie, super ławeczka. Dzięki za namiary, też sobie kupiłam taką ławeczkę ten impregnat z jedynki to coś podobnego do bejcy, lepszy? Sorki za głupie pytania, ale zielona jestem... Właśnie się zastanawiam czy pobielić ją, czy nadać inny kolor. Mam zamiar zabrać się też za stary stół, on pójdzie na pierwszy ogień. Pozdrawiam
monitka 22:30, 18 maj 2012

Ana i jak tam zakupy w S? udane?
Ana 10:39, 19 maj 2012

Marta - impregnat po prostu zaimpregnuje, bejca tylko nada kolor, a że ławeczka stoi na zewnątrz to chcialam ja ochronić trochę...Chyba, że wybierzesz lakierobejcę, wtedy da jedno i drugie, ja nie dałam, bo nie chciałam efektu połysku...

Monia - bardzo udane - dlatego dopiero dziś się pojawiam siedze w ogrodzie i sadzę i wymyslam, nie kupiłam jakoś strasznie dużo, ale mocno trzymalam się listy...zrobiłam tylko odstępstwo na rzecz kilku bylin i kwiatów

Jak się uda popołudniu wstawię fotki
justi 11:43, 19 maj 2012

Nadrabiłam sobie zaległości i teraz będę częściej zaglądać. Pozdrawiam i miłego słonecznego dnia
lecę sprzątać a potem zrobię kanciki chyba
bociek 18:35, 19 maj 2012

No Ana, pokaz te zakupy
I jak juz posadzilas to tez gotowce
Ana 22:21, 19 maj 2012

Justi jak kanciki?? zrobione?

Boćku, jestem w połowie prac, ufff...ale zaraz będą foty tej połowy
Linka 22:30, 19 maj 2012

Ana czekamy, czekamy