Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

ana_art 21:43, 29 maj 2012

Ana napisał(a)
a tu spojrzenie na różanki - i ławeczkę pomiędzy - szerszym kadrem - specjalnie dla Any_art

Dzięki jakoś trudno mi było ogarnąć gdzie one rosną
zbigniew_gazda 08:31, 30 maj 2012

Aniu jestem zachwycony różankami . Stworzyłaś dwa punkty z różami i one będą królowały cały sezon. Będę czekał na fotki jak wszystkie zakwitną. Co do rabatki tej pod domem to też za wiele Ci nie doradzę bo sam mam problemy .
Ana 11:37, 30 maj 2012

Zbyszku - (nie) dziękuję, co by nie zapeszyć Na pewno będę wklejać zdjęcia z kwitnącymi różami, każdy poranek zaczynam od wyjścia na dwór, a moje pierwsze kroki kieruję wlaśnie tam

Te rabaty długie i wąskie jednak nie sa zbyt łatwe do obsadzania...ja nadal trzymam się pomysłu z ekranem cisowym, ale nie wiem jeszcze jakie cisy się nadają i jak szybko mogę osiągnąć zamierzony efekt parawanu, bo z tego co pamietam to cisy nie rosną zbyt szybko...a wielkich na pewno nie kupię ze względu na cenę...
Diana 15:57, 30 maj 2012

Ana napisał(a)
Wykopałam wczoraj z ogródka rodziców wielką trzmielinę dwukolorową (bialo-zieloną). Mama chciała ją spisać na wygnanie.............................

Aniu nadrabiam
Trzmielinka o ile można o tym okazie tak powiedzieć napewno super będzie tam wyglądała Taka dwukolorowa kula coś pięknego
Diana 16:01, 30 maj 2012

Cudna ta twoja Pastella .....musze przyjechać zobaczyć na żywo twoje różyczki Moje nawet jeszcze nie zaczynaja kwitnąć

anna_studio 16:04, 30 maj 2012

Różyczki.....urzekające, takie subtelne...
Trzmielina...niezły okaz, moje małe...w tym roku po raz pierwszy kilka mi wymarzło

Kupiłam w końcu wczoraj krem........w Biedronce
Ana 17:37, 30 maj 2012

Hahaha, Aniu...mi też się zdarzało kupowac w biedronce - dobrze, że jest tam nivea

Diana - a Ty to nadrabiaj na żywo, zapraszam na kawkę Moja pomponella i the fairy nadal w pąkach, daleko im do kwitnienia, także spokojnie

A jutro będę gościć Nikę
monitka 19:25, 30 maj 2012

Aniu super te Twoje różanki Pastella śliczna, ależ będzie zapach.
Trzmielina gigant, trzymam kciuki za przyjęcie się.

Spotkania zazdroszczę jakniewiemco! Może uda nam się w końcu spotkać większą grupą?
Ana 19:26, 30 maj 2012

Monika - cały czas na to liczę
Diana 19:30, 30 maj 2012

Aniu zaraz wrzucam jeszcze jakieś zaległe fotki i już niedługo będę na bieżąco Udanego spotkania Mam nadzieję że niedługo będzie jakieś większe spotkanie w naszej okolicy.......
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies