Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

bociek 22:50, 27 cze 2012

Ania, no ja juz sie nie moge doczekac tego tarasu!!!!
Ale fachowcow to bym normalnie chyba obdarla ze skory za taka fuszerke. Zgroza - spadek w druga strone
Lena 00:05, 28 cze 2012

Ana,ale zmiany u Ciebie - słuszne - będzie idealnie
Ana 07:49, 28 cze 2012

Bociek - najgorsze jest to, że to robił znajomy - wiadomo - tak najgorzej Ale to już za nami na szczęście

Lena - liczę bardzo na to, że będzie idealnie
arcobaleno 08:33, 28 cze 2012

Ania - demolki nie zazdroszczę, ale taras z solidnego drewna to już coś do pozazdroszczenia Trzymam kciuki za szybką realizację i oczywiście z niecierpliwością czekam na efekt końcowy!
Co do codziennego garzenia - ja też mam czasem dość - jak gotować/piec lubię tak codzienne robienie obiadów wykańcza! A co za dietę masz? Ja zamiast chudnąc to pączkuję, nijak się zebrać do kupy nie mogę z tym odchudzaniem - już się na siłkę rano przed pracą zapisałam - może to mi coś da Nie chcesz chodzić?
ocia79 11:11, 28 cze 2012

Ana jak ja sie nie moge doczekać Twojego tarasu.

Pięknie będzie! Deski, cegiełka, len oj bajer.
Ana 15:12, 28 cze 2012

Ocia - oby oby Tylko jakoś ten len się nie chce sam uszyć

Marta- bardzo bardzo chcę...tylko co ja z narybkiem w tym czasie zrobię?? Jeszcze przedszkole całe wakacje ma przerwę i będę z dwójka w domu Oj kiepsko to widzę
A marzy mi się siłka, rower...ech

dietka - ciii....bo narazie zawieszona, moja silna wola słaba bardzo ale od jutra powrót do zdrowego jedzonka....tylko ten rezim godzinowy mnie wykancza...a codzienne gotowanie? mam dość

Ale właśnie spędziłam parę godzinek na plotach z Dianą i dzien zaliczam do udanych

A tymczasem....do garów
Konstancja30 15:21, 28 cze 2012

Ana ... a gdzie jakaś fotka ze spotkania ... chytrusku nic nie zatrzymałaś w kadrze ???
Ana 15:35, 28 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
Ana ... a gdzie jakaś fotka ze spotkania ... chytrusku nic nie zatrzymałaś w kadrze ???

Iza, bo my z Dianą jak te łyse konie (bez obrazy, do łysych nam daleko ), ale paplamy bez umiaru, szybka przebieżka po ogrodzie i ploty ploty ploty Powinnam raczej nagrac na dyktafon jak robić fotki
popcorn 15:39, 28 cze 2012

Dyktafon też może być Ale fajnie - zazdroszcze spotkan!! A z dieta... najlepiej to być zajętym, wtedy na jedzenie tez sie nie ma czasu na mnie najlepiej dziala
pozdrawiam!
KasiaBialofi... 11:10, 29 cze 2012

Cześć Ana! Już kilka razy zabierałam się za Twój wątek i jakoś mi giną w Ogrodowisku. Ale teraz już sobie go subskrybuje i więcej nie zginie. Masz bardzo fajne zadaszenie nad tarasem. a ta róża pomponella rewelacja.