Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Przetacznik 13:51, 25 gru 2012

malwes 18:35, 29 gru 2012

Ana Droga, przyjmij ode mnie najserdeczniejsze życzenia - niech Nowy Rok obfituje czym tylko może i niech przyniesie jak najwięcej życiowych radości.
Mnie trochę z braku czasu mało na forum, ale myślę ciepło o Tobie i wszystkich innych Ogrodomaniakach i Ogrodokochaczach

Pozdrawiam ciepło, Gosia
Milka 12:23, 31 gru 2012

Ana cichutko tu...stuk puk, życzę..szczęśliwego 2013!

zuza12 16:37, 31 gru 2012

Stary Rok mija lecz marzenia zostają,
niech one się Tobie wszystkie spełniają
i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni,
a ogród życia wnet się zazieleni.

anula_wn 17:20, 31 gru 2012

Aniu,
najpiękniejszego roku całej Twojej rodzinie !!!
niech spełniają się Wasze marzenia, niech na Waszej drodze będzie zawsze zielone światło, niech każdy dzień będzie magią.....
ściskam Was mocno !
an_tre 17:23, 31 gru 2012

W Nowym Roku życzę Ci Ano
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
potęgi miłości, siły młodości,
samych spokojnych, pogodnych dni
i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil...

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bociek 18:58, 31 gru 2012

Aniu, szampanskiej zabawy, pelnej babelkow, radosci, szalenstwa.
A w Nowym Roku spelnionych marzen, tych duzych i tych malutkich, tych skrytych i tych otwartych.

Cudownego 2013 ROKU
Hogata 22:30, 16 sty 2013

Witaj Ana
Spaceruje po twoim watku i jestem bardzo ciekawa jak wyszła twoja rabata z hortennsjami.
Ana napisał(a)
kolejna wersja projektu - proszę pomóżcie!

arcobaleno 10:14, 20 sty 2013

Czy panna Anna raczy się to wreszcie zjawić? Ja wiem, ze białe szaleństwo, że śnieg, ale tam pod tą zimową kołderką już się wszystko powolutku szykujeee )
giza 19:12, 08 lut 2013

No właśnie Szusowanie po Alpach zakończone, warto by zerknąć co się w zimowym ogrodowisku dzieje, czy jacyś "nowi" nie węszą
Witam się serdecznie jako "nowa- nie nowa ", węszacą po cudnych Waszych zakamarkach.
To ja- nadmiedwiańska Nimfa ( ta od przepisu na inhalację- tak przy okazji ciekawam czy zrobiłaś i czy pomogło tak samo skutecznie jak u nas pomaga?).
Mam pytanie o te cudne rabaty- czy do ciecia( wycinania) trawnika stosujesz jakieś specjalne narzędzie? Chodzi mi o taki szpadel- nóż do trawnika czy zwykłym szpadlem tak Wam równiutko wychodzi?
Ogród- cuuuudo! Jestem zakochana i.... podkradam pomysły na własne rabatki, pozwolisz?