Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

lojalna_ 10:10, 04 paź 2017

AneczkO uważaj na siebie ♡ plany zacne
nawigatorka 10:22, 04 paź 2017

AniMa napisał(a)

Patrzyłam na Twój projekt u Iwonki Ivo. Podoba mi się....
sama jej kiedys ten płac w projekcie wytyczyłem wiec czuje się odpowiedzialna ale śladów bycia nie zostawiłaś No wiesz
AniMa 13:32, 04 paź 2017

Kawa napisał(a)
Ania no wow kobieto
energia aż wali po monitorze

Aaa bo ja w gorącej wodzie kąpanatak mam
AniMa 13:34, 04 paź 2017

lojalna_ napisał(a)
AneczkO uważaj na siebie ♡ plany zacne

Uważam i się pilnuję żeby się tym ogrodowaniem nie doprawić. Wczoraj 3 warstwy na sobie miałam i czapkę zimową... Na babcia z PGR-u
Prawie ciemność mnie zastała...ale coś już tam widać - dzisiaj stety - niestety dzień z dzieciakami w kinie
AniMa 13:37, 04 paź 2017

nawigatorka napisał(a)
sama jej kiedys ten płac w projekcie wytyczyłem wiec czuje się odpowiedzialna ale śladów bycia nie zostawiłaś No wiesz

Asiu dzisiaj rano zrobiłam prawie kurs szybkiego czytania aby przed wyjściem w teren wątki oblecieć Daruj Powiem u siebie: Super ten fragment ogrodu z placykiem na stół, ognisko i brzozami u Ivo, o murkach z cisu i KF nie wspomnę
nawigatorka 20:19, 04 paź 2017

AniMa napisał(a)

Asiu dzisiaj rano zrobiłam prawie kurs szybkiego czytania aby przed wyjściem w teren wątki oblecieć Daruj Powiem u siebie: Super ten fragment ogrodu z placykiem na stół, ognisko i brzozami u Ivo, o murkach z cisu i KF nie wspomnę
u Ivo fajne jest to ze ona już ma sporo nasadzeń wokół i gdy powstanie płac to będzie mogła już na nim polezakowac i będzie miała wokół pieknie. Sma miałam tak z wglebnikiem. To niepoprawna kolejność najpierw obsadzać a później kopać olbrzymia dziurę 20 cm od roślin ale ma to swoje plusy
AniMa 10:28, 05 paź 2017

Dlatego przy naszym placyku wsadziłam KF - od razu zrobił efekt parawaniku
W tym roku jednak go stamtąd wywalę na tyły
AniMa 10:31, 05 paź 2017

Pogoda i zdrówko znowu nie dopisuje aby iść na ogród....chyba będę dzisiaj prasowaćDogrzeję się przy żelazku
kasja83 13:38, 05 paź 2017

AniMa napisał(a)
Pogoda i zdrówko znowu nie dopisuje aby iść na ogród....chyba będę dzisiaj prasowaćDogrzeję się przy żelazku

Ja prawdopodobnie zasnęłabym z żelazkiem w ręce.Spałabym na stojąco. Kofeina nie pomaga.
anka_ 13:56, 05 paź 2017

AniMa napisał(a)
To ja chyba od żelazka wolę łopatę (czytaj: widełki) w deszczu...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies