Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

nawigatorka 19:27, 13 lip 2017

Jestem w sprawie trzcinnikow. To rdza i to dość silna. Pryskaj topsinem. Chore liscie będą teraz zasychają ale kolejne wyrastające będą zdrowe. Ja pryskać trzy razy w sezonie i jest rdza ale znikoma
wrobelki 01:37, 14 lip 2017

Hej Sylwia napisz mi proszę ile chcesz posadzić winorośli czy to mają być odmiany deserowe czy chcesz też uniwersalne? Podpory są uzależnione od tego jak ma być prowadzona winorośl. Napisz proszę coś więcej jak chcesz żeby to wyglądało Chyba że już pisałaś i nie widziałam to proszę podaj namiar gdzie szukać
sylwik69 16:47, 14 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
Jestem w sprawie trzcinnikow. To rdza i to dość silna. Pryskaj topsinem. Chore liscie będą teraz zasychają ale kolejne wyrastające będą zdrowe. Ja pryskać trzy razy w sezonie i jest rdza ale znikoma

Dziękuję za szybką odpowiedź dziwne,bo pryskałam Topsinem i Miedzianem,może za mało poprawię się w następnym sezonie
sylwik69 17:13, 14 lip 2017

wrobelki napisał(a)
Hej Sylwia napisz mi proszę ile chcesz posadzić winorośli czy to mają być odmiany deserowe czy chcesz też uniwersalne? Podpory są uzależnione od tego jak ma być prowadzona winorośl. Napisz proszę coś więcej jak chcesz żeby to wyglądało Chyba że już pisałaś i nie widziałam to proszę podaj namiar gdzie szukać

Napisałam na priv i bardzo Ci dziękuję
sylwik69 17:32, 14 lip 2017

TeresaK napisał(a)
Witaj Sylwia... dużo się u Ciebie dzieje Szczęśliwa Kobieto... niezmiernie się cieszę ... a jak Twój kotek? Wszystko w porzadku?

Oj dzieje się dzieje,więcej złego niż dobrego,ale kiedyś może przyjdą te tłuste lata
Ty to dopiero działasz z rozmachem,piękne te frontowe rabaty,ich kształty i bardzo jestem ciekawa tej przy tarasie,musi być piękna,tam spędza się najwięcej czasu,prawda?
Kotka wylizała się z ciężkiej choroby,a teraz wybrzydza z jedzeniem choć wygląda jak kościotrupek.Ma większy wybór w lodówce niż ja
kasiab 13:32, 17 lip 2017

Wpadam z rewizytą. Masz piękny ogród! Pozdrawiam
malgol 13:45, 17 lip 2017

Bardzo się ciesze, ze kotek zdrowieje Masy nabierze, spokojnie
BasiaLT 13:47, 17 lip 2017

To super że koteczka już lepiej się czuje. Trafiłaś na dobrego weterynarza.
AgataP 15:39, 17 lip 2017

Ja w sprawie buków mój żywopłot sadziłam w rodzimej ziemi z dodatkiem kompostu. Na razie widzę że się przyjęły, ale ile będą rosnąć tego nie wiem, okaże się w drugim roku
sylwik69 19:42, 17 lip 2017

AgataP napisał(a)
Ja w sprawie buków mój żywopłot sadziłam w rodzimej ziemi z dodatkiem kompostu. Na razie widzę że się przyjęły, ale ile będą rosnąć tego nie wiem, okaże się w drugim roku

Dzięki ja kupiłam małe sadzonki i wcale się nie zdziwię jak nic z nich nie będzie,bo z pozostałych zakupów z tej internetowej firmy wszystko byle jakie a reklamacji nie przyjęli,choć ewidentnie drzewa zostały żle zaszczepione