Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 19:51, 24 lip 2017

MonikA napisał(a)
Sylwia współczuję stresu, robisz przecież wszystko co możesz, a ślini się kotek? Na pewno to wirus?
Ja swojej miałam robić usg jamy brzusznej, ale nie musiałam, diagnoza była jednoznaczna w innej klinice wet. od razu pod nóż poszła, była taka wycieńczona że lekarz obawiał się czy przeżyje.

Nic nie jadła miesiąc, odżywiana była glukozą i kroplówkami do czasu operacji, jakieś zastrzyki na pobudzenie wątroby i antybiotyki dla konia w odpowiedniej dawce do masy, nigdy nie zapomnę, w domu nawet sama jej robiłam przed pracą. Koszmar

Mam nadzieję, że twoja wyzdrowieje, może konsultacja jeszcze gdzieś indziej?

Mam super Weta,złego słowa nie mogę powiedzieć.Kotka dostała kroplówkę,przeciwwymiotne i płynne jedzonko,które bardzo jej podpasowało.Ożyła a teraz chce jeść i jeść..wyniki ma wzorcowe,więc wychodzenie z panleukopenii jest w jej przypadku bardzo powolne i na szczęście nie ma żadnych uszkodzeń wątroby i nerek przez 3 dni będę ją wozić na szybkie kroplówki podskórne
Dziękuję Moniko za wsparcie i odpowiedź
sylwik69 19:53, 24 lip 2017

Aga napisał(a)
Witam i dziękuje za wizytę u mnie.Nasion firletki nie mam bo nie zbieram czekam aż sama się wysieje ale mam gotowe sadzonki .

Ok,już mam sadzonki od starszej Pani z ogródków działkowych po których się przechadzam na spacerki
20:11, 24 lip 2017
sylwik69 napisał(a)

Mam super Weta,złego słowa nie mogę powiedzieć.Kotka dostała kroplówkę,przeciwwymiotne i płynne jedzonko,które bardzo jej podpasowało.Ożyła a teraz chce jeść i jeść..wyniki ma wzorcowe,więc wychodzenie z panleukopenii jest w jej przypadku bardzo powolne i na szczęście nie ma żadnych uszkodzeń wątroby i nerek przez 3 dni będę ją wozić na szybkie kroplówki podskórne

To bardzo się cieszę, że kotka jest w dobrych rękach, szybkiego powrotu do zdrowia
Buziam :*
BasiaLT 08:10, 25 lip 2017

Kotka ma niebywałe szczęście że to ty jesteś jej właścicielką. Ktoś inny by nie miał skrupułów tylko uśpił i już.
Jak tam u ciebie pogoda? Nie zalało cię ?
kasja83 08:14, 25 lip 2017

sylwik69 napisał(a)

Dobre wieści!!Super.
sylwik69 16:25, 25 lip 2017

BasiaLT napisał(a)
Kotka ma niebywałe szczęście że to ty jesteś jej właścicielką. Ktoś inny by nie miał skrupułów tylko uśpił i już.
Jak tam u ciebie pogoda? Nie zalało cię ?

Oj Basiu..sama nie wiem jak to się stało,że tak się zakochałam omotała mnie i skradła serce...zaciągnęłam kredycik u Weta,bo wypłata dopiero w piątek
Słyszałam że Zielona Góra mocno ucierpiała z powodu silnych opadów u nas na szczęście pada spokojnie.Oprócz ślimaków i rdzy na trzcinnikach nie mam strat w uprawach ale nawet nie ma się kiedy pocieszyć ogrodem!
A jak u Ciebie sytuacja ?
sylwik69 16:26, 25 lip 2017

kasja83 napisał(a)

Dobre wieści!!Super.

pozdrawiam Cię
Elka 17:11, 25 lip 2017

A myślałam, że tylko ja tak od wypłaty do wypłaty
kasja83 07:46, 27 lip 2017

Elka napisał(a)
A myślałam, że tylko ja tak od wypłaty do wypłaty

Nie...tak ma sporo ogrodnikówPrzynajmniej ja;-D
malgol 08:09, 27 lip 2017

Sylwia, a jak wygladaja Twoje trzcinniki po opryskach? bo miałas pryskać czyms na ta rdzę chyba? Moje tez złapały tą rdzę ! Pierwszy raz w zyciu, po tych deszczach okropnych złapały rdze buuu, leczy się to jakoś?