Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 15:11, 24 mar 2020

AnnaCh napisał(a)
Dziewczyny bardzo doceniam to co teraz robicie, do tego na pierwszej linii frontu, dlatego staram się, myśląc o takich osobach nie chodzić niepotrzebie po sklepach, raz na tydzień robię mega zakupy, a jak mi coś zabraknie, zapomnę, to jadę do małego osiedlowego sklepiku, gdzie wpuszczają po dwie osoby.
Trzymajcie się Kochane i mam nadzieję, że wszystkie działania przyniosą efekt.

Dziękuję w imieniu wszystkich,którzy obecnie muszą pracować
Twoje podejście jest bardzo mądre i powinno być przykładem dla innych
galgAsia 15:12, 24 mar 2020

Dziś odpoczywasz, mam nadzieję...
Ja codziennie chodzę do pracy. Na razie jest względny spokój, choć zabrali mi wszystkie pielęgniarki na triage. Czekam, kiedy zaczną nas przerzucać na zakaźny…
Wtedy to już do Rodziców się raczej nie zbliżę...
sylwik69 15:29, 24 mar 2020

galgAsia napisał(a)
Dziś odpoczywasz, mam nadzieję...
Ja codziennie chodzę do pracy. Na razie jest względny spokój, choć zabrali mi wszystkie pielęgniarki na triage. Czekam, kiedy zaczną nas przerzucać na zakaźny…
Wtedy to już do Rodziców się raczej nie zbliżę...

Witaj kochana tak dzisiaj jestem w domu...zrobiłam placki ziemniaczane,pranie i pospałam! jakoś na więcej nie mam sił i ochoty...szwendam się leniwie wokół domu i po ogrodzie.Zbieram siły na kolejny dzień
Wiem,że jesteś w grupie największego ryzyka i ratujesz innych... wiem też że brakuje podstawowych środków zabezpieczających...uważaj na siebie i walcz dzielnie dla nas wszystkich!!!
Wendy79 21:56, 25 mar 2020

U mnie kontakt z rodzicami, tylko przez telefon. Nie podejmę ryzyka zarażenia ich, a że na co dzień w handlu mam nieustanny kontakt z ludźmi, to cała ta sytuacja jeszcze potrwa. Jest ciężko, szczególnie psychicznie, ale wierzę, że damy radę. Trzymajmy się!
Myślę o Was Kobiety ciepło
sylwik69 20:26, 26 mar 2020

Wendy79 napisał(a)
U mnie kontakt z rodzicami, tylko przez telefon. Nie podejmę ryzyka zarażenia ich, a że na co dzień w handlu mam nieustanny kontakt z ludźmi, to cała ta sytuacja jeszcze potrwa. Jest ciężko, szczególnie psychicznie, ale wierzę, że damy radę. Trzymajmy się!
Myślę o Was Kobiety ciepło

Przeciwnik jest straszny i potężny, to nie jest marudny czy niezadowolony klient do którego przywykliśmy... Ale pracujemy, staramy się, trzymamy się razem! Wendy wszystkiego dobrego!
galgAsia 20:49, 26 mar 2020

Wszystkiego dobrego, Dziewczyny Niech już wreszcie będzie ciepło i zacznie się ogród, bo zwariować idzie na tej pierwszej linii
karo 08:52, 27 mar 2020

Witaj Sylwia!
Chciałam się przywitać
sylwik69 18:20, 28 mar 2020

karo napisał(a)
Witaj Sylwia!
Chciałam się przywitać

Witam biegnę do Ciebie pospacerować po Twoim ogrodzie
Anda 18:50, 28 mar 2020

sylwik69 napisał(a)
W tygodniu przyjechały zamówione przed miesiącem:
Jarzmianki odmiany: Rosea,Star of Fire,Alba
Kłosowiec Black Adder
Rudbekia Black Beauty
Czosnek bylinowy Millenium
Wszystkie posadziłam do skrzyń warzywnych aby móc je przykryć włókniną.Wciąż jeszcze przymrozki zapowiadają!
Niedługo dojadą jeszcze Hakonechloe Macra w ilości 5 szt

Bardzo fajne zakupy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwik69 18:54, 28 mar 2020

Anda napisał(a)

Bardzo fajne zakupy

Dzięki Ewa! Fajnie że wreszcie do mnie zajrzalaś! Bardzo cenię Twoje wszelkie porady na forum, masz dużą wiedzę