Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

kasiab 17:55, 22 mar 2020

Super zakupy zazdroszczę zdrówka życzę! Z tymi dziadkami straszne u nas niestety babcia jest nieodpowiedzialna nic nie pomaga... Dookoła wszyscy robią zakupy przynoszą do domu a za chwilę babcia leci do miasta nie wiem po co. Ma prawie 80 lat i potrafi kilka razy dziennie być na zakupach. Przyjmuje prawnuki smarkate. Nie idzie wytłumaczyć dziadkom...
sylwik69 18:10, 22 mar 2020

Johanka77 napisał(a)
Sylwia podziwiam ogrom Twojej pracy!
Tyle robisz sama i jeszcze z taką konsekwencją! Chylę czoła.

Asia zawstydziłaś mnie... potraktowałam moje sadzonki jako dobrą inwestycję na trudne chwile...tak mam jak w głowie rodzi się pomysł
sylwik69 18:12, 22 mar 2020

kasiab napisał(a)
Super zakupy zazdroszczę zdrówka życzę! Z tymi dziadkami straszne u nas niestety babcia jest nieodpowiedzialna nic nie pomaga... Dookoła wszyscy robią zakupy przynoszą do domu a za chwilę babcia leci do miasta nie wiem po co. Ma prawie 80 lat i potrafi kilka razy dziennie być na zakupach. Przyjmuje prawnuki smarkate. Nie idzie wytłumaczyć dziadkom...

Za życzenia dziękuję zdrówko przyda się!
Sama widzisz,że to problem! czemu te babcie są takie uparte?
BasiaLT 19:52, 23 mar 2020

sylwik69 napisał(a)
Przechodzę na pracę w systemie 12 godzin,dzień wolny,12 godzin!! nie wiem czy moje nogi to wytrzymają
Dzień wolny spędziłam na terapii antykoronawirusowej w ogrodzie.Zrobiłam "pole ryżowe" z sadzonek traw

O matko i córko.... 12 godzin... masakra...
galgAsia 20:32, 23 mar 2020

I jak po dzisiejszym dniu? żyjesz...?
sylwik69 21:02, 23 mar 2020

BasiaLT napisał(a)

O matko i córko.... 12 godzin... masakra...

No niestety,załoga to w większości kobiety!! i to nie takie młode! długo tak nie pociągniemy
sylwik69 21:05, 23 mar 2020

galgAsia napisał(a)
I jak po dzisiejszym dniu? żyjesz...?

Asia co to za życie!! jak pomyślę o prognozach to mam gęsią skórę... a jak Ty funkcjonujesz?
AnnaCh 21:09, 23 mar 2020

Dziewczyny bardzo doceniam to co teraz robicie, do tego na pierwszej linii frontu, dlatego staram się, myśląc o takich osobach nie chodzić niepotrzebie po sklepach, raz na tydzień robię mega zakupy, a jak mi coś zabraknie, zapomnę, to jadę do małego osiedlowego sklepiku, gdzie wpuszczają po dwie osoby.
Trzymajcie się Kochane i mam nadzieję, że wszystkie działania przyniosą efekt.
Johanka77 21:19, 23 mar 2020

Hmm... 12 godzin?
Dużo tak non stop...

My zmieniliśmy pracę na 3-zmianówkę. Jedni rano - przerwa - drudzy po południu. Trzecia ekipa w tym czasie w domu. Po tygodniu rotacja między nimi.
Chodzi o to, żeby ludzie się ze sobą nie spotykali z tych zmian - żeby minimalizować ryzyko zarażenia.

Ania - dzięki za dobre słowo
Przyda się, jak nic. Bo robi się straszno jakoś.
sylwik69 15:09, 24 mar 2020

Johanka77 napisał(a)
Hmm... 12 godzin?
Dużo tak non stop...

My zmieniliśmy pracę na 3-zmianówkę. Jedni rano - przerwa - drudzy po południu. Trzecia ekipa w tym czasie w domu. Po tygodniu rotacja między nimi.
Chodzi o to, żeby ludzie się ze sobą nie spotykali z tych zmian - żeby minimalizować ryzyko zarażenia.

Ania - dzięki za dobre słowo
Przyda się, jak nic. Bo robi się straszno jakoś.

My także nie spotykamy się z druga grupą i pracujemy w rozproszeniu