Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 18:57, 28 mar 2020

A to moje ostatnie zakupy podczas pobytu w Poznaniu. Turzyce oszimskie. Na Everillo miałam od dawna ochotę
nyna76 19:00, 28 mar 2020

Rudbekia super się prezentuje, nigdy wcześniej takiej nie widziałam. Kłosowca jednego też mam i fajnie zapełnia wolne przestrzenie. Wysiałam sobie w tym roku dodatkowe, ale Black Adler jest naprawdę piękny.
Będę podglądać jak rosną.
sylwik69 19:09, 28 mar 2020

nyna76 napisał(a)
Rudbekia super się prezentuje, nigdy wcześniej takiej nie widziałam. Kłosowca jednego też mam i fajnie zapełnia wolne przestrzenie. Wysiałam sobie w tym roku dodatkowe, ale Black Adler jest naprawdę piękny.
Będę podglądać jak rosną.

Zapraszam
Sama jestem ciekawa...sadzonki przyjechały z młodymi listkami, przykrywam włókniną. Zaglądam do nich codziennie
Anda 19:24, 28 mar 2020

sylwik69 napisał(a)

Dzięki Ewa! Fajnie że wreszcie do mnie zajrzalaś! Bardzo cenię Twoje wszelkie porady na forum, masz dużą wiedzę

Sylwio Dziekuje serdecznie Bardzo mi milo. Cenie sobie wymiane zdan i doswiadczen. Ty tez sie wymieniasz Bywalam u Ciebie wczesniej, ale jakos stracilam Cie z oczu. Teraz juz nie strace
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Johanka77 19:26, 28 mar 2020

O! Śliczne nowe trawki!
sylwik69 20:50, 28 mar 2020

Anda napisał(a)

Sylwio Dziekuje serdecznie Bardzo mi milo. Cenie sobie wymiane zdan i doswiadczen. Ty tez sie wymieniasz Bywalam u Ciebie wczesniej, ale jakos stracilam Cie z oczu. Teraz juz nie strace

I mi będzie bardzo miło
sylwik69 20:52, 28 mar 2020

Johanka77 napisał(a)
O! Śliczne nowe trawki!

Asiu zobaczymy czy im u mnie będzie dobrze
eVka 16:49, 29 mar 2020

Sylwia, czytam o Twojej pracy zmianowej i nie zazdroszczę... oby ta cała sytuacja w kraju i na świecie jak najszybciej się skończyła, bo długo tak nie pociągniemy.

Piękne turzyce kupiłaś, będziesz z Everillo zadowolona, jest przepiękna!!! Tylko nie do pełnego słońca, ona woli półcień i wodę.
sylwik69 17:03, 29 mar 2020

effka napisał(a)
Sylwia, czytam o Twojej pracy zmianowej i nie zazdroszczę... oby ta cała sytuacja w kraju i na świecie jak najszybciej się skończyła, bo długo tak nie pociągniemy.

Piękne turzyce kupiłaś, będziesz z Everillo zadowolona, jest przepiękna!!! Tylko nie do pełnego słońca, ona woli półcień i wodę.

Oj tak kochana! to już wojna biologiczna nie jakiś wirus grypy człowiek naprawdę nie wie co dalej... mamy kilka rzeczy do dokończenia,ale wszystko wstrzymaliśmy
Dziękuję za info w sprawie turzycy,bardzo mi pomogłaś takie drobne rzeczy,uprzejmości mnie cieszą!
Ola76 23:55, 29 mar 2020

Przeczytalam od deski do deski
Jestem pelna podziwu, ze ogarnelas jednoczesnie budowe/wykonczeniowke domu, zalozylas ogrod i jeszcze zmagalas sie z choraba meza. Wielki szacunek.
Masz piekny i zadbany ogrod. Bardzo podoba mi sie w przedogrodku i drzew Ci zazdroszcze.
Czego Ci nie zazdroszcze, to ogrodowo walka z opuchlakami, a zyciowo tej ciezkiej i w tej chwili zdrowotnie niebezpiecznej pracy.
pozdrawiam
Ola