Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 11:42, 03 wrz 2016

Elka napisał(a)
Sylwia i ja się dołączam do Twych złotych myśli. Tyle by się chciało, a ja nawet bogatej cioci nie mam Póki co do zimy walczyć będę z gliną.

No ale jak sie uporasz z gliną teraz to na wiosnę ruszysz z kopyta!ja też z braku funduszy mieszam z obornikiem i korą pod rabatami.Żeby ta ziemia była ciut tańsza,u nas 1 łycha to 500zł,a tych łych poszło już sporo!tylko piach tańszy ale ten już mam w nadmiarze.Musiałybyśmy się ziemią wymienić,mi przydałoby sie trochę gliny
alis 11:54, 03 wrz 2016

No i będzie miłorząb, super jakoś nie przyszło mi do głowy, że mógłby być tak wysoko szczepiony, widziałam u siebie w okolicy tylko nisko szczepione, ale może uda Ci się upolować wysokiego.
A klony Ci się nie podobają?
Elka 13:10, 03 wrz 2016

To faktycznie mozemy wejsc w uklad
sylwik69 18:23, 03 wrz 2016

alis napisał(a)
No i będzie miłorząb, super jakoś nie przyszło mi do głowy, że mógłby być tak wysoko szczepiony, widziałam u siebie w okolicy tylko nisko szczepione, ale może uda Ci się upolować wysokiego.
A klony Ci się nie podobają?

Alis podoba mi się wiele drzew,ale jakoś te miłorzęby same stanęły a raczej urosły na mojej drodze,boje się tylko że Pani pomyliła ceny albo ja żle usłyszałam...poza tym dlaczego muszą być szczepione?Danusia miała w swoim ogrodzie 3 szt obok siebie,były zwykłe i fajnie wygladały,miały raczej kolumnowy pokrój.Zobaczymy!narazie urabiam mojego Januszka
sylwik69 19:49, 03 wrz 2016

Kobieta szczęśliwa siedząc dziś na tarasie patrzyła w dal i doszła do wniosku,że musi powstać zielona ściana przed warzyniakiem i za berberysami,że tak będzie lepiej i ładniej i że zamiast nowej sukienki na wesele kupi 12 szt tuji.Nie tylko Toszka miała rację-zielona ściana musi być!
czyzykowa 22:05, 03 wrz 2016

Wpadam z rewizytą Zielona ścianka to bardzo dobry pomysł będziesz miała tło do innych nasadzeń, a warzywnik nie będzie się rzucał w oczy
Elka 03:23, 04 wrz 2016

wlasnie wrocilam z wesela w starej sukience ...
Toszka 10:43, 04 wrz 2016

Elka napisał(a)

Ktoś to zauważył? Jestem pewna, że nie

Swoją drogą kofffam cię za ten wpis
sylwik69 11:04, 04 wrz 2016

czyzykowa napisał(a)
Wpadam z rewizytą Zielona ścianka to bardzo dobry pomysł będziesz miała tło do innych nasadzeń, a warzywnik nie będzie się rzucał w oczy

Dziękuję że wpadłaś i wreszcie jakieś konkretne potwierdzenie !
sylwik69 11:06, 04 wrz 2016

Elka napisał(a)

No to nie będę jedyna..tyle że wesele w Pałacu a ja będę się czuć jak Kopciuszek