Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 19:25, 30 kwi 2020

Po pracy plac boju
sylwik69 19:26, 30 kwi 2020

Warstwa obornika, który nie chce połączyć się z piaskiem. Tworzy tłustą powierzchnię, może deszcz go trochę rozpuści? Przegrabiam, wałuję... Czy dobrze?
sylwik69 19:47, 30 kwi 2020

andzia458 napisał(a)
Sylwia, a tak z ciekawości, jakim rodzajem kamyków wysypywaliście? Ile m2 i ile ton Wam poszło? Bo i ja dumam o tym na jesień, po zrobieniu dobudówki bo ten kurz i piach właśnie....

My mamy bardzo długi wjazd,od ulicy wzdłuż budynku prawie do końca działki aż 40 m długości.Poszło na to dużo ziemi do wyrównania a na to 24 t kamienia polnego kruszonego.Ponieważ ciężki sprzęt tędy nie wjedzie wszystko trzeba było przewieźć ręcznie
sylwik69 19:50, 30 kwi 2020

Agi2006 napisał(a)
Sylwia ogrom pracy za Wami. Podziwiam. I zazdroszczę przyszłej nowej trawki.U mnie panują żółte majówki w trawniku a ja za żółtym nie przepadam. Jak się pogoda wyklaruje to spryskam sterane.

Oj tak!!! najbardziej obawiam się gwałtownej burzy
żółty to także nie jest mój kolor dziękuję
HannaR 20:19, 30 kwi 2020

Jak to żółty nie Twój kolor? Na zdjęciu biegasz po żółtej łące .
sylwik69 20:26, 30 kwi 2020

HannaR napisał(a)
Jak to żółty nie Twój kolor? Na zdjęciu biegasz po żółtej łące .

Niestety to nie ja aż tak ładna nie jestem! a o bieganiu dziś nie ma mowy nie mam sił nóżkami przebierać
galgAsia 20:35, 30 kwi 2020

Łoj, biednaś Ty... To się połóż na kanapce i nóżki wyyysoko do góry , np. na lampę
Podziwiam to Twoje boje o trawnik Trzymam kciuki, żeby był piękny, gęsty i mięciutki, żeby się dało po nim na bosaka chodzić
sylwik69 20:47, 30 kwi 2020

galgAsia napisał(a)
Łoj, biednaś Ty... To się połóż na kanapce i nóżki wyyysoko do góry , np. na lampę
Podziwiam to Twoje boje o trawnik Trzymam kciuki, żeby był piękny, gęsty i mięciutki, żeby się dało po nim na bosaka chodzić

Odgadłaś moje marzenie: boso po trawce z kawką ale się rozmarzyłam...
No wiem ten bój o trawnik może wydawać się śmieszny
AnnaCh 20:48, 30 kwi 2020

No to trzymam kciuki, żebyś kiedyś zmieniła awatar na swoje zdjęcie jak biegasz po tym super trawniku
Anda 20:58, 30 kwi 2020

Kurczę, może mogłabyś przejechać chociażby wertykulatorem po tej warstwie obornika?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies