Dzięki za wsparcie już się tak nie stresuję,najwyżej zrobię dosiewkę! trawy mi jeszcze zostało.Deszczyk bardzo by się przydał.Przywiozłam jeszcze obornik pod rabaty.Rozsypałam też nawóz i zrobiłam opryski bukszpanów
Magda 2 dni ma padać,więc dobry moment aby siać!
Ja za bardzo nie mam czym się chwalić trawa mnie bardzo rozczarowała nie widać efektów mojej ciężkiej pracy jaką włożyłam w przygotowanie podłoża,wielokrotnego zraszania w ciągu dnia ani super renomowanej mieszanki trawy
Wschodzi tylko miejscami,a w niektórych miejscach więcej kiełkującego zielska ..ehhh
Nie wiem gdzie pies pogrzebany???
Może nasiona zmarzły? są widoczne ale nie kiełkują.Pogoda była jaka była,ale czy to miało aż taki wpływ? nie wiem.Zrobiłam wczoraj dosiewkę
Może jutro wkleję fotki,bo przybył mi nowy członek rodziny i mam trochę zamieszania!
Moja kotka się okociła,ma tylko jednego malusia,i z tego powodu dostała zapalenia gruczołu mlekowego.Właśnie byłam u Weta i zaraz do pracy... wszystko w biegu ach!!
Spokojnie nie wszystkie nasionka startują od razu ....
Widziałaś jaki mój był po posianiu ... zdjęcia z07.2019 miałam to już zdziera bo był plackiem pełnym chwastownicy , i innych wynalazków ręcznie chodziłam i dlubałam ...i klęłam ...
Teraz po roku śladu nie ma po jednorocznych , trawa zagłuszyła je.
Dobrze rozkrzewiła się.
Podlewaj późnym wieczorem , zeby spokojnie w nocy się odżywiła.
Nigdy na początku nie ma dywanu , no chyba że z rolki położysz.