Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 16:25, 22 gru 2016

Wszystkim poznanym wirtualnie,odwiedzającym i podglądającym składam życzenia Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,zdrowia,realizacji planów życiowych,ogrodowych i tych niewypowiedzianych,wspaniałych chwil w gronie znajomych i najbliższych

BasiaLT 08:15, 23 gru 2016

Sylwinku tobie też wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń tych ogrodowych i wszelkich innych
sylwik69 21:00, 23 gru 2016

BasiaLT napisał(a)
Sylwinku tobie też wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń tych ogrodowych i wszelkich innych

Dziękuję Basiu
Elka 21:19, 24 gru 2016

Sylwik zycze Ci najpiekniejszych Swiat spedzonych w gronie samych serdecznych i szczerych ludzi
sylwia_slomc... 10:08, 25 gru 2016

Chyba nie można lepszych życzeń złożyć od Eli więc dołączam do nich
bo fałszu na świecie jest za dużo
AnnaCh 14:13, 25 gru 2016

Sylwia zrobiłam sobie dziś spacer do kościoła i to była okazja do zrobienie Ci zdjęcia tego żywopłotu z tujek Jak dla mnie dobrze to wygląda, mają na wysokość ze 150, 160 cm, nie są wysokie.
Wesołych Świąt
asiak 12:37, 26 gru 2016

Sylwia, zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt
sylwik69 12:27, 27 gru 2016

Moje drogie Anie,Elu,Sylwio Szmaragdowa,Asiu dziękuję za życzenia świąteczne! mam nadzieję że świąteczne dni przebiegły miło,w rodzinnej atmosferze.U nas pogoda nie sprzyjała spacerom,lało niesamowicie a od wczoraj wieje bardzo silny wiatr.
Ogarnęłam mieszkanko po gościach i jeszcze dziś odpoczywam w domu...
sylwik69 12:29, 27 gru 2016

AnnaCh napisał(a)
Sylwia zrobiłam sobie dziś spacer do kościoła i to była okazja do zrobienie Ci zdjęcia tego żywopłotu z tujek Jak dla mnie dobrze to wygląda, mają na wysokość ze 150, 160 cm, nie są wysokie.
Wesołych Świąt

Ania bardzo Ci dziękuję,że pamiętałaś! faktycznie wygląda dobrze chociaż taki masywny ale jak dostanie niższe piętra z bylin i traw będzie git
AnnaCh 08:15, 28 gru 2016

sylwik69 napisał(a)
Ania bardzo Ci dziękuję,że pamiętałaś! faktycznie wygląda dobrze chociaż taki masywny ale jak dostanie niższe piętra z bylin i traw będzie git
Pamiętałam, tylko zawsze było ciemno jak wracałam do domu
Jak dla mnie wygląda ok, jak widzisz dosadzone są tuje na dalszy ciąg A za tym klockiem jest kolejny, widać za bramą cięty klocek. Nie widać, żeby utrzymanie go na takiej wysokości sprawiało jakąś szczególną trudność, a po szerokości widać, że już trochę lat ma
Z niższym piętrem będzie super wyglądać