Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 20:54, 27 sie 2018

Anulka nie gniewaj się na mnie, ale zapomniałam zmierzyć tą Nataszkę Szybko się robi ciemno i w tym pośpiechu wyleciało mi z głowy...
Postaram się jutro pamiętać
Aniu u mnie Natasha rośnie wciśnięta obok róż Ascot. Kupiłam ją na inne miejsce, ale tam mi też nie pasowała, więc wcisnęłam ją na rabatę z Ascotami
Tutaj widać ją z lewej strony

Aniu mam jeszcze różyczkę Soul drugi sezon, ale była przesadzana więc chyba jeszcze nie pokazała się w całej okazałości. Munstead Wood mam w donicach. I jeszcze Chandos drugi sezon, to też Ci zmierzę. Chociaż myślę, że u mnie są zbyt młode, żeby sugerować się ich wymiarami. Jedno Ci powiem, nie sadź gęsto. Jak się sadzi małą sadzonkę, to wydaje się, że ma dużo miejsca. Po dwóch latach rośliny się bardzo rozrastają i zostaje mało miejsca
Ja u siebie w niektórych miejscach mam busz i to mnie denerwuje. Latam, przesadzam i znowu przesadzam i tak w kółko
Aniu, mam nadzieję, że jutro nie zapomnę pomierzyć róż Nie gniewaj się na sklerotyczkę
Annak 23:20, 27 sie 2018

Asieńko, spokojnie, poczekam do jutra Ale w zamian za to zmierz w jakich odległościach masz posadzone te inne z mojej listy Proszę. Planuję dawać je w odległości 1 m, ale chciałabym między nimi jeszcze zmieścić inne byliny, żeby było kolorowo i kwitnąco w różnym czasie
asiak 18:14, 28 sie 2018

Tulipanki dla Kasi

Kasiolaaa 23:49, 28 sie 2018

Aasia ale tulipki kozak to te co kupilam ? rewelacja a jakie ty masz formy porobione topiary wowwww zdolniacha jestes całuskiiii sle
asiak 21:13, 29 sie 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Aasia ale tulipki kozak to te co kupilam ? rewelacja a jakie ty masz formy porobione topiary wowwww zdolniacha jestes całuskiiii sle

Kasiu, te "topiary" zanim się nimi stały były ogromnymi tujami pod same niebo. Nie można było przejść między nimi. Przycięliśmy i mamy "topiary"
A tulipanki chyba te same
asiak 07:55, 31 sie 2018

Czy też tak macie u siebie?

Toszka 08:04, 31 sie 2018

Już admin skasował te spamy. Niestety, tak się dzieje na forach atakowanych przez spamerów.
asiak 08:07, 31 sie 2018

Toszka napisał(a)
Już admin skasował te spamy. Niestety, tak się dzieje na forach atakowanych przez spamerów.

Dziękuję Toszko
Toszka 08:10, 31 sie 2018

Nie ma za co- takie ataki świadczą o dużej popularności forum, bo na te mało poczytne spamerzy nie wchodzą...bo i po co?
Kasiolaaa 22:29, 02 wrz 2018

śliczniuchne i podziwiam zdolnosci do ciecia tak precyzyjnego :*