Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

jolanka 12:02, 06 wrz 2018

asiak napisał(a)
O matko, znowu te chińskie wątki

No właśnie, już myślałam, ze to tylko u mnie sie pojawiają
frezja 12:03, 06 wrz 2018

asiak napisał(a)
O matko, znowu te chińskie wątki

Zamiłowany w ogrodach Chińczyk
Muszelka 17:42, 06 wrz 2018

Asiu, ależ masz pięknie!
asiak 21:07, 06 wrz 2018

Muszelka napisał(a)
Asiu, ależ masz pięknie!

Dziękuję Muszelko
asiak 21:14, 06 wrz 2018

Kochani muszę przesadzić dwie róże z donic Emma Hamilton. Wydaje mi się, że one męczą się w donicach. W gruncie będzie im o niebo lepiej. Chodzę po działce i szukam im miejscówki. Mam tak wszystko obsadzone, że nie mam dla nich miejsca
Czy mogą one rosnąć między tymi miłorzębami? Między nimi jest 1m odległości?
Czy to zły pomysł?

asiak 21:14, 06 wrz 2018

Kochani muszę przesadzić dwie róże z donic Emma Hamilton. Wydaje mi się, że one męczą się w donicach. W gruncie będzie im o niebo lepiej. Chodzę po działce i szukam im miejscówki. Mam tak wszystko obsadzone, że nie mam dla nich miejsca
Czy mogą one rosnąć między tymi miłorzębami? Między nimi jest 1m odległości?
Czy to zły pomysł?

Anda 21:25, 06 wrz 2018

Asiu, a nie moglabys im dac po prostu wiekszych/wyzszych donic?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
asiak 21:37, 06 wrz 2018

Anda napisał(a)
Asiu, a nie moglabys im dac po prostu wiekszych/wyzszych donic?

Ewuniu one mają duże donice... myślisz, że wymyślam? Dać sobie spokój?

Anda 21:41, 06 wrz 2018

Nie Asiu, nie mysle tak Tylko to miejsce mi jakos nie pasuje do roz. Ladnie tam bez nich
A gdybys je tam jednak chciala posadzic, to chyba jako szpaler i dwoch by brakowalo
Po paru latach milorzeby beda mialy wieksza korone i z rozami to chyba juz by tak ladnie nie wygladalo...

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
asiak 21:46, 06 wrz 2018

Anda napisał(a)
Nie Asiu, nie mysle tak Tylko to miejsce mi jakos nie pasuje do roz. Ladnie tam bez nich
A gdybys je tam jednak chciala posadzic, to chyba jako szpaler i dwoch by brakowalo
Po paru latach milorzeby beda mialy wieksza korone i z rozami to chyba juz by tak ladnie nie wygladalo...

Ewuniu bardzo Ci dziękuję Ja już tak mam, że chodzę i wymyślam nie wiadomo po co? Potrzebuję rad kogoś, kto się zna i ostudzi moje zapędy
W takim razie różyczki zostają w donicach i nie wymyślam. Jeszcze raz dziękuję, jak to dobrze mądrego posłuchać czyt. poczytać