Kochani muszę przesadzić dwie róże z donic Emma Hamilton. Wydaje mi się, że one męczą się w donicach. W gruncie będzie im o niebo lepiej. Chodzę po działce i szukam im miejscówki. Mam tak wszystko obsadzone, że nie mam dla nich miejsca
Czy mogą one rosnąć między tymi miłorzębami? Między nimi jest 1m odległości?
Czy to zły pomysł?
Kochani muszę przesadzić dwie róże z donic Emma Hamilton. Wydaje mi się, że one męczą się w donicach. W gruncie będzie im o niebo lepiej. Chodzę po działce i szukam im miejscówki. Mam tak wszystko obsadzone, że nie mam dla nich miejsca
Czy mogą one rosnąć między tymi miłorzębami? Między nimi jest 1m odległości?
Czy to zły pomysł?
Nie Asiu, nie mysle tak Tylko to miejsce mi jakos nie pasuje do roz. Ladnie tam bez nich
A gdybys je tam jednak chciala posadzic, to chyba jako szpaler i dwoch by brakowalo
Po paru latach milorzeby beda mialy wieksza korone i z rozami to chyba juz by tak ladnie nie wygladalo...
Ewuniu bardzo Ci dziękuję Ja już tak mam, że chodzę i wymyślam nie wiadomo po co? Potrzebuję rad kogoś, kto się zna i ostudzi moje zapędy
W takim razie różyczki zostają w donicach i nie wymyślam. Jeszcze raz dziękuję, jak to dobrze mądrego posłuchać czyt. poczytać