Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

eVka 11:10, 07 wrz 2018

Jakie soczyste kolory, jak malowany obraz uporządkowana równiutka rabatka! Przyznam się, że korciłoby mnie, żeby dołożyc tam stipy
asiak 11:11, 07 wrz 2018

anabuko1 napisał(a)

Asiu Ale ładnie tam masz.
I jak widzę sporo wolnych miejsc. Ja to już nawtykalabym różnych roślin.
Ale to ja. Nie jestem pod linijkę.
Co do róż to już Ci poradzili.
Pozdrawiam cieplutko

Aniu akurat na tej rabacie jest trochę luzu, ale nic nie dosadzam, bo za chwilę będę narzekać, że za ciasno Ciasno mam na tej wielkiej rabacie na całej długości (szerokości) działki Lekki chaos się tam wdał, przez to że wszystko bym chciała Ale już nie kupuję roślin, dopóki nie znajdę im miejsca
asiak 11:15, 07 wrz 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Witaj Piszesz, że wyrzuciłaś cynie i smutno się zrobiło..Tylko gdzie, ja się pytam? Ty masz tyle ożywczych barw!

Agatko na fotce są jeszcze cynie Ale bez nich też nie jest źle, mniej kolorowo
asiak 11:20, 07 wrz 2018

effka napisał(a)
Jakie soczyste kolory, jak malowany obraz uporządkowana równiutka rabatka! Przyznam się, że korciłoby mnie, żeby dołożyc tam stipy

U mnie stipy wymarzają a kilka siewek jakie mam są malutkie
asiak 11:46, 07 wrz 2018

Dziewczyny planuję przesadzić kilka roślin, bo jak pisałam wcześniej za gęsto mam powsadzane trochę roślin. Muszę przesadzić miskanty Morning Light. Rosną przy ławeczce za hortensją. Dałam im bardzo mało miejsca i teraz muszę przesadzić.
Wymyśliłam, że zrobię na trawniku wysepkę. W środku chcę wsadzić miskanta a dookoła róże Munstead Wood. Mam trzy sztuki w donicach. I teraz pytanie, żeby nie popełnić tego samego błędu, ile zachować odległości między Morning Light a różami?
Ps. Byłam na działce, nie ma miejsca na żadne wysepki Róże MW zostają w donicach Tylko dla miskanta muszę znaleźć miejscówkę
AgataM 10:10, 08 wrz 2018

Witaj Asiu Pospacerowałam sobie po Twoim ogrodzie Masz piękny, kolorowy, bardzo zadbany ogród....
A kompostownik zasługuję na nagrodę
Pozdrawiam
asiak 10:47, 08 wrz 2018

Doszłam do wniosku, że działka to moje uzależnienie Siedzę w pracy do 14 i już przebieram nóżkami, żeby jak najszybciej iść do swojego ogródka Tylko żeby pogoda się nie zmieniła na gorsze
asiak 10:59, 08 wrz 2018

AgataM napisał(a)
Witaj Asiu Pospacerowałam sobie po Twoim ogrodzie Masz piękny, kolorowy, bardzo zadbany ogród....
A kompostownik zasługuję na nagrodę
Pozdrawiam

Dziękuję Agatko Zapraszam do spacerków u mnie
Kasia_CS 13:48, 08 wrz 2018

asiak napisał(a)
Doszłam do wniosku, że działka to moje uzależnienie Siedzę w pracy do 14 i już przebieram nóżkami, żeby jak najszybciej iść do swojego ogródka Tylko żeby pogoda się nie zmieniła na gorsze

myślę, że ma tak niejeden i niejedna z nas Ogrodowiczan Ja tak czekam na drzemki dzieci
asiak 20:39, 08 wrz 2018

I co? Jak zaczęłam dochodzić na działkę, zaczęło padać wrrr... padało przez jakieś pół godziny. W tym czasie wypiłam sobie kawkę Nie poddałam się Pracowałam do wieczora, ale mało przyjemnie, bo mokro.
Nie będę pisać, że mam nadzieję na ładną pogodę jutro, żeby nie zapeszyć. Niech leje sobie od samego rana i cały dzień A co tam