Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

Anda 21:49, 06 wrz 2018

Asiu, nie wymyslasz przeciez. Jesli masz wrazenie, ze rozom w donicy zle, to trzeba pomyslec nad jakims rozwiazaniem. A dlaczego myslisz ze sie mecza?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
asiak 22:13, 06 wrz 2018

Anda napisał(a)
Asiu, nie wymyslasz przeciez. Jesli masz wrazenie, ze rozom w donicy zle, to trzeba pomyslec nad jakims rozwiazaniem. A dlaczego myslisz ze sie mecza?

Hehehe... tak napisałam, że się męczą. Miałam na myśli, że w gruncie im będzie lepiej Generalnie zdrowo rosną, kwitną. Może niezbyt obficie, ale mam je dopiero pierwszy rok Myślę, że dam in spokój, niech spokojnie rosną
Ewuniu przy okazji, czy już zaprzestajemy dokarmiania róż w donicach?
Anda 22:15, 06 wrz 2018

Tak, powoli przestajemy je podlewac nawozem. Ja moje podlalam jeszcze wczoraj i podleje pewnie za dwa tygodnie znow. To chyba bedzie ostatni raz w tym roku.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
asiak 22:18, 06 wrz 2018

To ja swoje w takim razie w weekend podleję Bardzo Ci dziękuję
Zana 22:29, 06 wrz 2018

Zaglądam.
Zgadzam się z Ewą, ta rabatka dobrze wygląda.
Dorota123 09:39, 07 wrz 2018

Też mam kilka róż w donicach i nadal nie mam dla nich miejscówki.
Anda 09:44, 07 wrz 2018

Nie ma za co
asiak 10:07, 07 wrz 2018

Dorota123 napisał(a)
Też mam kilka róż w donicach i nadal nie mam dla nich miejscówki.

Czyli nie jestem sama Ja mam kilka róż w donicach. Cztery szt. nn i je wyrzucam, bo są bardzo średnie. Trzy sztuki Munstead Wood i dwie Emma Hamilton
Tych nie wyrzucam
anabuko1 10:43, 07 wrz 2018

asiak napisał(a)
Kochani muszę przesadzić dwie róże z donic Emma Hamilton. Wydaje mi się, że one męczą się w donicach. W gruncie będzie im o niebo lepiej. Chodzę po działce i szukam im miejscówki. Mam tak wszystko obsadzone, że nie mam dla nich miejsca
Czy mogą one rosnąć między tymi miłorzębami? Między nimi jest 1m odległości?
Czy to zły pomysł?

Asiu Ale ładnie tam masz.
I jak widzę sporo wolnych miejsc. Ja to już nawtykalabym różnych roślin.
Ale to ja. Nie jestem pod linijkę.
Co do róż to już Ci poradzili.
Pozdrawiam cieplutko
Brzozowadzie... 10:52, 07 wrz 2018

Witaj Piszesz, że wyrzuciłaś cynie i smutno się zrobiło..Tylko gdzie, ja się pytam? Ty masz tyle ożywczych barw!