Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 06:48, 10 wrz 2018

ryska napisał(a)
Witam się serdecznie
Piękny, dopieszczony ogród dziś znalazłam u Ciebie.
Zaskoczyły mnie róże Ascot, że takie wysokie i takie zdrowiutkie Mojej odpadły prawie wszystkie liście.
Zaznaczam do podglądania.

Witaj Renatko, miło, że wpadłaś
Róże Ascot rzeczywiście są wielkie i w miarę zdrowe. Od dołu delikatnie coś je bierze, ale nie jest źle
asiak 06:50, 10 wrz 2018

effka napisał(a)
Mamuniu, ile soczystych kolorów, nie chce się wierzyć że to ogródek działkowy. Wygląda jak piękny rasowy ogród przy domu jednorodzinnym. Te różowiutkie hortki to wanilki?

Ewuniu, dziękuję Tak to Vanille Fraise
asiak 06:54, 10 wrz 2018

anpi napisał(a)
Asiu, wpadłam kiedyś do Ciebie na chwilę gdzieś na etapie planów rabatkowych,nie zaznaczyłam bo sama wtedy szukałam inspiracji i mało czasowa większą uwagę zwracałam na ogrody już urządzone- przyznaję się bez biciaTeraz znów przypadkowo Trafiłam do Ciebie na ostatnie strony...zachwyciłam się ogrodem!!!...i cofając się w czasie na Twoich stronach zorientowałam się ,że już tu byłamJestem po wrażeniem zmian.Ślicznie urządziłaś tą swoją cząstkę świata.Fajnie to wszystko gra ze sobą i widać że roślinki dobrze się czują u Ciebie.
Bardzo lubię czerwień w ogrodzie,różyczki cudne
A begonie też robią dobra robotę cały sezon na rabatach.
Pozdrawiam i zaznaczam

Witam Cię Aniu!
Dziękuję za tyle miłych słów. Lubię kolor w ogrodzie a begonie są przecudne. Będę je sadzić co roku.
Zaznaczyłam już Twój wątek, w ciągu dnia zajrzę
Pozdrawiam
asiak 06:56, 10 wrz 2018

Gosiu ta hortensja to Vanille Fraise i rzeczywiście tak wygląda w realu
Dziękuję, że zajrzałaś do mnie
Kasia_CS 08:03, 10 wrz 2018

O mamo, Aśka, jakie róze pięknie kwitnące!! U Ciebie jakieś szaleństwo! moja Ascot wypuściła 2metrowe baty, które nie będą kwitły i ciachnę je wiosną.. a jest łysa do połowy - w sumie po raz pierwszy jakaś róża mnie tak urządziła słabo mi kwitnie w tym sezonie niestety
m_gocha 08:04, 10 wrz 2018

asiak napisał(a)
Gosiu ta hortensja to Vanille Fraise i rzeczywiście tak wygląda w realu
Dziękuję, że zajrzałaś do mnie
Asiu u mnie niestety ta Vanilka aż tak się nie przebarwia
Być moze wynika to z tego że nie cały czas jest w słońcu?
Piękna u Ciebie
mrokasia 08:16, 10 wrz 2018

Twój kolorowy ogród daje takiego kopa energetycznego, że kawa już rano niepotrzebna .
Dorota123 12:33, 10 wrz 2018

Oglądam Ten Twój kawałek raju i zastanawiam się dlaczego moje róże nie kwitną tak ładnie jak u Ciebie. Dostały nawóz po pierwszym kwitnieniu, w suszę podlewałam je, a one zakwitły pojedynczymi kwiatkami i koniec. Jestem na nie zła, a moja złość jest tym większa, że mam ich ponad 80 sztuk. Masz jeszcze bardzo dużo kwitnących kwiatów. Pięknie
frezja 12:56, 10 wrz 2018

m_gocha napisał(a)
Asiu ależ u Ciebie kolorowo! Tak jakby środek lata dopiero był

Zachwyciła mnie ta hortensja. Czy to rzeczywisty kolor przebarwienia tak intensywny?
Pamiętasz Asiu jaka to hortka?

Miałam pisać to samo Hortensja super wybarwiona.
iwka 13:07, 10 wrz 2018

Cześć Asiu dawno nie zaglądałam do Ciebie a tu tak pięknie i kolorowo Vanilki masz cudnie wybarwione

Możesz przy okazji zrobić zbliżenie Magical Moonlight, kupiłam w ubiegłym roku 6 sztuk i podejrzewam, że niestety to nie one, w sumie każda inaczej wygląda