Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

jolanka 07:05, 22 lip 2019

Energetycznie o poranku Aż się uśmiechnęłam na widok Twoich rabat. Piękne duety roślinne pokazałaś.
Anda 08:44, 22 lip 2019

Co za bogactwo kolorów, cudownie i energetycznie Pełnia lata Lilie masz przepiękne, róże też.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 08:47, 22 lip 2019

asiak napisał(a)
Dzisiaj niedziela i porcja nowych fotek

Troszkę zbliżeń

Sprawdź, czy nie masz tam przypadkiem przędziorka na spodniej stronie liści.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
asiak 09:48, 22 lip 2019

Ewuniu obejrzę Pewnie coś tam jest, bo liście brzydkie... tylko okulary założę
Ewa777 18:19, 22 lip 2019

Asiu, ogród kipi kwieciem Ślicznie masz. Tak wypielęgnowany ogród bardzo cieszy nie tylko Ciebie, bo nam też miło oglądać takie widoki.
Pięknie Ci rosną jeżówki. Wszystkie dobrze u Ciebie przezimowały?
asiak 21:30, 22 lip 2019

Ewa777 napisał(a)
Asiu, ogród kipi kwieciem Ślicznie masz. Tak wypielęgnowany ogród bardzo cieszy nie tylko Ciebie, bo nam też miło oglądać takie widoki.
Pięknie Ci rosną jeżówki. Wszystkie dobrze u Ciebie przezimowały?

Ewuniu dziękuję Ci bardzo

Kupowałam u nas na ryneczku kilka sztuk i te mi całkowicie zniknęły. Cała reszta zakupiona przez internet ma się dobrze
mrokasia 21:38, 22 lip 2019

Asiu, po wizycie u Ciebie mój ogródek wydaje mi się jeszcze bardziej...zielony. W porównaniu do Twojego nie ma wcale koloru. No, trochę ratuje go niebieskość perowskii i ostry róż jeżówek . A u Ciebie eksplozja barw! I suszy nie widać. Dużo podlewasz?
asiak 07:36, 23 lip 2019

mrokasia napisał(a)
Asiu, po wizycie u Ciebie mój ogródek wydaje mi się jeszcze bardziej...zielony. W porównaniu do Twojego nie ma wcale koloru. No, trochę ratuje go niebieskość perowskii i ostry róż jeżówek . A u Ciebie eksplozja barw! I suszy nie widać. Dużo podlewasz?

Kasiu nie podlewam prawie wcale. Od czasu do czasu pada deszcz
U mnie perovskia jeszcze nie kwitnie. Kolor dają róże, lilie, jeżówki, cynie, begonie no i żurawki Pozdrawiam
Kasia_CS 08:58, 23 lip 2019

To plusy "bieguna zimna" Trochę popada, trochę chlodniej - idealnie dla roślin, jeśli mają dłużej cieszyć - tym bardziej, że ogród masz "dochodzący" , a nie pod domkiem.

Te bersberysy naprawdę po oczach dają, ogniste na maksa!
Dorota123 22:39, 23 lip 2019

Pięknie na Twojej działeczce, tak kolorowo, elegancko i pachnąco.