Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 14:06, 14 lut 2017

Jeszcze Asiu myślę,że pierwsza wersja chyba jest lepsza. Tylko tu w okolicy brzóz dodałabym jeszcze okrągły trawnik. Tak jakoś mi to kółko pasuje w tym miejscu
makadamia 14:40, 14 lut 2017

Och! Jak mogłaś?! Cała moja krwawica poszła na marne! Te dwa metry zrujnowało moją misterną koncepcję!

Myslę, że jakoś z tym się pogodzimy.

Gorzej z tą drugą wiadomością, bo to jest właśnie ten problem, kórego nie umiałam rozwiązać: jak zachować ten falisty trawnik i dodać jednocześnie ze dwa kółka?.
Ale jeszcze nad tym myślę
Margarete 15:23, 14 lut 2017

Bogdzia napisał(a)

Buziaki Aniu za pamięc o mnie.Oczywiscie chetnie pojadę

Bogdzia pamiętasz - spotkałyśmy tę właścicielkę tego arboretum Trojanów na kiermaszu w Opatówku ...obie kupowałyśmy u niej rozplenice Gold Still ( moja się zmarnowała...no chyba ze po zimie odbije ale marne szanse), to była taka niewysoka, energiczna kobieta na dużym stoisku z trawami
Jak będziecie tam jechać ( pewnie pod jesień gdy trawy najcudniejsze są ) to ja jadę z wami

Margerytka40 15:32, 14 lut 2017

No to mi trochę ulżyło

Te kółka Asiu to fajny pomysł !
Margerytka40 15:40, 14 lut 2017

Dziś kupiłam sobie

Całkiem spory. Będzie co dzielić
Bogdzia 17:05, 14 lut 2017

Margarete napisał(a)

Bogdzia pamiętasz - spotkałyśmy tę właścicielkę tego arboretum Trojanów na kiermaszu w Opatówku ...obie kupowałyśmy u niej rozplenice Gold Still ( moja się zmarnowała...no chyba ze po zimie odbije ale marne szanse), to była taka niewysoka, energiczna kobieta na dużym stoisku z trawami
Jak będziecie tam jechać ( pewnie pod jesień gdy trawy najcudniejsze są ) to ja jadę z wami

Pamiętam Małgosiu , no to zamawiam u Ciebie miejsce na wyjazd
Bogdzia 17:06, 14 lut 2017

Margerytka40 napisał(a)
Dziś kupiłam sobie

Całkiem spory. Będzie co dzielić

Lepiej go nie dziel bo moze się zmarnowac. Zawiazał juz nasionka i z nasion Ci się świetnie wysieje, oczywiscie muszą jeszcze urosnac i dojrzec.
Margerytka40 17:53, 14 lut 2017

Bogdzia napisał(a)

Lepiej go nie dziel bo moze się zmarnowac. Zawiazał juz nasionka i z nasion Ci się świetnie wysieje, oczywiscie muszą jeszcze urosnac i dojrzec.

O, widzisz Bogdziu a ja nie pomyślałam o nasionkach. Masz rację
jankosia 19:08, 14 lut 2017

Dziewczęta, nie nakręcajcie się tak. Żeby tam wejść to trzeba mieć chody To nie jest otwarte do zwiedzania. Wiem bo próbowałam się wkręcić, prosiłam i prosiłam i nic. Poległam :'( A marzę o zdjęciach tam :'(

O jakim śmiałku konkretnie mówicie? Bo ja nie mogę tej strony odpalić. Który to odcinek ? To ręcznie znajdę

Asiu, czy my się może poznałyśmy na jakimś spotkaniu? Bo przyznam szczerze że pomyliłaś mi się z Małgosią stokrotką i teraz już nic nie wiem
Margerytka40 19:19, 14 lut 2017

Jankosiu to odcinek 598 Mai.Szkoda,że zwiedzać nie można,oj szkoda.

Jankosiu czy Ty mnie miałaś na myśli pytając o to czy się nie spotkałyśmy, czy Asię-Makadamię? Jeśli mnie to z pewnością się nie znamy bo mnie jeszcze na żadnym spotkaniu nie było.Ale mam nadzieję,że wkrótce to się zmieni