Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

MiluniaB 23:25, 26 sie 2020

Bardzo ładnie wybarwiają Ci się hortensje, a ścieżka fajnie się prezentuje. Lubię takie wykorzystanie czegoś niby niepotrzebnego.
Chwastów u Ciebie wokół ścieżki nie widzę żadnego - szok tak dokładnie wypielone tak jak lubię ład i porządeczek
Margerytka40 06:34, 27 sie 2020

MartaCho napisał(a)
No i tak zrobię i będzie lux! Dzięki!

Vanilki młode też mi się kładły. Ja bym ten żywopłocik zrobiła albo podsadzi) a je jakimiś wyższymi trawami np rozplenicami. U mnie miały kiedyś do towarzystwa irysy syberyjskie i to zdawało egzamin
Margerytka40 06:39, 27 sie 2020

Helen napisał(a)
Bardzo fajne porównanie i wszystkie ładne

Ostatnio jest bardzo dużo nowych odmian hortek i trudno nadążyć. Ja je uwielbiam, nie przepadam tylko za ażurowymi. Mam chyba jeszcze ze 3 albo 4 szt tych ażurowych ale chyba się z nimi pożegnam
Margerytka40 06:44, 27 sie 2020

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Świetny pomysł miałaś z tą ścieżką.

Zawsze myślałam, że tego typu ścieżka nie bardzo będzie u mnie pasować a okazało się, że całkiem, całkiem
Margerytka40 06:50, 27 sie 2020

Magleska napisał(a)
Asia
super z tą ścieżką
i praktyczne i ładne
lubię ścieżki z płyt
Buziaki

Te Twoje super są i powiem Ci, że właśnie bardziej z geometrycznymi ogrodami mi się kojarzyły. Jak to czasem trzeba spróbować. Teraz i na kwaśnej taką zrobię, też taką z mniejszych i większych płyt. Nareszcie porządniej się zrobi
Margerytka40 06:57, 27 sie 2020

Monia81 napisał(a)
I ja też ścieżkę pochwalę, bardzo fajny pomysł, hortki super

Miałam dość już tego miejsca. Po przesadzeniu cisów trochę tam uporządkowałam bo jeszcze jakieś kamienie duże zostały z zamierzchłych czasów i chwastownik był. Teraz czyściutko i schludnie tylko szybko muszę korę sypać a mi się skończyła
Margerytka40 07:00, 27 sie 2020

MiluniaB napisał(a)
Bardzo ładnie wybarwiają Ci się hortensje, a ścieżka fajnie się prezentuje. Lubię takie wykorzystanie czegoś niby niepotrzebnego.
Chwastów u Ciebie wokół ścieżki nie widzę żadnego - szok tak dokładnie wypielone tak jak lubię ład i porządeczek

Nie myślałam, że tak całkiem dobrze się taka ścieżka wtopi w ogród. Dojdą jeszcze rośliny bliżej i powinno być ok. Czysto bo świeżo przekopane, wypielone. Oj, co tam było
Wiolka5_7 08:29, 27 sie 2020

Też chwalę ścieżkę pogoda nam sprzyja na przesadzanki
Margerytka40 08:36, 27 sie 2020

Wiolka5_7 napisał(a)
Też chwalę ścieżkę pogoda nam sprzyja na przesadzanki

U mnie popaduje i wieje ale może między deszczami uda się coś przesadzić właśnie. Wykluło mi się parę tetrisów no i przy ścieżce muszę obsadzić. Dopijam kawkę i idę
MartaCho 08:58, 27 sie 2020

Margerytka40 napisał(a)

Vanilki młode też mi się kładły. Ja bym ten żywopłocik zrobiła albo podsadzi) a je jakimiś wyższymi trawami np rozplenicami. U mnie miały kiedyś do towarzystwa irysy syberyjskie i to zdawało egzamin

Myślisz, że seslerie jesienne też będą się nadawać?