Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 19:39, 09 kwi 2017

Nikita napisał(a)
No widzisz, Asiu, już teraz przypomina mi się twój ogród. To ten w "uszami myszki Miki" i ooooogromnym przechowalnikiem !!! No to teraz już jest jestem jak w domu.
Fajnie, że się spotkałyśmy i spędziłyśmy miło wczorajszy dzień. Aaaa...dziękuję, że byłaś moim "lusterkiem" podczas wyjeżdżania z parkingu...ha ha.

Asiu, myślę że fajnie by wyglądał domek pomalowany na szaro, a okiennice i balustrada na tarasie w kolorze niebieskim. Można też spróbować pomalować na niebiesko stelaż od huśtawki.
Buziaki przesyłam i czekam na ciebie u Bogdzi 27 maja.

Czytałam o Twoich przygodach później wieczorem po naszym pożegnaniu . Chyba już wierzę że przyciągasz takie sytuacje,nuda z Tobą nie grozi
Margerytka40 19:41, 09 kwi 2017

AngelikaX napisał(a)
A ja bym domek machneła na szaro-biało lub szaro-grafitowo z dodatkiem pudrowego różu skoro to dla dziewczynki

Chyba zrobię wizualizację i dam do wyboru najbardziej zainteresowanej
rozark 21:47, 09 kwi 2017

fajny był wyjazd miło był cię poznać, szkoda tylko że cię dzisiaj zabrakło
Margerytka40 22:20, 09 kwi 2017

rozark napisał(a)
fajny był wyjazd miło był cię poznać, szkoda tylko że cię dzisiaj zabrakło

Myślę,że pomalutku się wkręcę i często się będziemy spotykać
Margerytka40 22:47, 09 kwi 2017

Dziewczyny klaruje mi się w głowie plan na podsadzenie moich śś. Nie chcę ściągać gotowców z innych,chciałabym coś mojego i jednocześnie fajnego. Muszę jeszcze przespać się z pomysłem

Wiem,wiem- planuję już następne a jeszcze jednego nie zaczęłam nawet dobrze ale wiecie,nieużywane komórki zanikaja albo tracą zdolności więc ja dbam o to żeby tak się z moimi mózgowymi komórkami nie stało i myślę ciągle intensywnie
Margerytka40 09:38, 10 kwi 2017

Długo szukałam odpowiedniej inspiracji żeby pokazać wam co chciałabym osiągnąć na tym kawałku ze śś i chyba znalazłam. Oczywiście rośliny trzeba by było dobrać inne bo nie wszystkie dały by tu radę.

Chodzi mi o coś takiego . Wyobraźcie sobie w tym te śś
Margerytka40 09:43, 10 kwi 2017

Te kule na drugim planie w inspirce u mnie znalazły by się między dwoma śś . Przed nimi też śś i po obu jej stronach kulki. Między kulami trawy i byliny żeby stworzyć podobny efekt. Jak myślicie?
Kawa 09:50, 10 kwi 2017

bardzo ładna ta inspiracja
śś slicznie będą w tym wyglądać
Margerytka40 09:58, 10 kwi 2017

Z tyłu jako tło ściana z cisów pewnie mogła by być. Te kule w głębi wyższe,z przodu rabaty niższe. Przypomnę jeszcze raz tę rabatę

Przód tej rabaty będzie słoneczny a im bardziej do tyłu tym więcej cienia,który będą dawać śś.
Margerytka40 10:04, 10 kwi 2017

Kawa napisał(a)
bardzo ładna ta inspiracja
śś slicznie będą w tym wyglądać

Wydaje mi się,że będzie też pasować do mojego ogrodu. Potrzebuję tylko pomocy w doborze gatunków traw i bylin. Byliny to może jeszcze dam radę ale na temat traw dopiero zaczynam moją edukację