Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 16:11, 13 kwi 2017

AngelikaX napisał(a)

Przed samymi świętami będziesz działać? Szalona

Nie koniecznie,jeszcze trochę darni mam do zdarcia a pogoda-widzisz jaka. Myślałam,że zdążę ale nie da rady
AnkaK 23:07, 13 kwi 2017

Witam się oficjalnie
Twoja wiosna bardziej zaawansowana od mojej i bardziej kolorowa. U mnie tulipany jeszcze w pąkach. Magnolia również mniej rozwinięta i podejrzewam, że kolejne mocne gradobicie skutecznie ją ogołoci. A po raz pierwszy ma pąki - całe 44 sztuki
Margerytka40 06:00, 14 kwi 2017

Tulipany na razie botaniczne,,one wcześniej kwitną. O magnolię też się boję bo przymrozki zapowiadają,pewnie nie dane jej będzie rozwinąć się do końca,muszę kupić sobie jeszcze wcześniej kwitnącą to może wtedy choć jedna będzie cieszyć.
makadamia 07:20, 14 kwi 2017

Szkoda by było, gdyby nie zakwitła, bo to pewnie ostatni jej rok będzie...
(nie mam pojęcia, jaka emotka byłaby stosowna w tym miejscu)
Kasya 08:03, 14 kwi 2017

Margerytka40 napisał(a)
Tulipany na razie botaniczne,,one wcześniej kwitną. O magnolię też się boję bo przymrozki zapowiadają,pewnie nie dane jej będzie rozwinąć się do końca,muszę kupić sobie jeszcze wcześniej kwitnącą to może wtedy choć jedna będzie cieszyć.

u mnie pierwsze tulipany to van ejk

moje magnolie tez w pąkach cale i stoją, a prognozy juz kiepskie na 2 dzien swiat

gwiazdzisita chyba najwczesniejsza
Margerytka40 15:18, 14 kwi 2017

makadamia napisał(a)
Szkoda by było, gdyby nie zakwitła, bo to pewnie ostatni jej rok będzie...
(nie mam pojęcia, jaka emotka byłaby stosowna w tym miejscu)

Też mam takie myśli jak na nią patrzę. Spróbuję ją przesadzić ale nie liczę na wiele. Tak po cichu myślę sobie że może gdzieś wcisnę ze dwie inne-wcześniej i później kwitnącą. Tylko gdzie?

Margerytka40 20:55, 14 kwi 2017

Kasya napisał(a)

u mnie pierwsze tulipany to van ejk

moje magnolie tez w pąkach cale i stoją, a prognozy juz kiepskie na 2 dzien swiat

gwiazdzisita chyba najwczesniejsza

Na pogodę nic nie poradzimy niestety,małe można spróbować okryć ale moja już wielka.

Pewnie z jedną bym chciała gwiaździstą właśnie.
Bogdzia 08:56, 15 kwi 2017

Dopiero dzis zauwazyłam Twój wpis u mnie o nowej koleżance z A. Niech zakłada wątek, będzie nas więcej.
JoannaDe 09:28, 15 kwi 2017

Margerytka40 napisał(a)

Też mam takie myśli jak na nią patrzę. Spróbuję ją przesadzić ale nie liczę na wiele. Tak po cichu myślę sobie że może gdzieś wcisnę ze dwie inne-wcześniej i później kwitnącą. Tylko gdzie?

A dlaczego ostatni rok? Chcesz ją wyrzucić? Nie mogę znależć dlaczego?
Wesołych Świąt Asiu
Margerytka40 13:00, 15 kwi 2017

JoannaDe napisał(a)

A dlaczego ostatni rok? Chcesz ją wyrzucić? Nie mogę znależć dlaczego?
Wesołych Świąt Asiu

Niestety w związku z nowym układem rabat kompletnie mi ona nie pasuje w miejscu,gdzie rośnie. Oczywiście spróbuję ją przesadzić ale raczej nie liczę że wszystko będzie ok. Magnolie nie lubią tego

Dla wszystkich zaglądających zostawiam najlepsze życzenia zdrowych spokojnych świąt,spędzonych w miłej atmosferze