Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 14:51, 19 cze 2017

Moim już korzonki widać przez pojemniczek
Margarete 15:54, 19 cze 2017

Fiu fiu jaka hodowla - moje "patyczkowe" rozsady hortensji nie udały mi sie ani razu...to przestałm je robic

Gdzie jedziesz na zakupy ? blisko masz jakąs fajna szkółkę ?
Margerytka40 16:06, 19 cze 2017

Margarete napisał(a)
Fiu fiu jaka hodowla - moje "patyczkowe" rozsady hortensji nie udały mi sie ani razu...to przestałm je robic

Gdzie jedziesz na zakupy ? blisko masz jakąs fajna szkółkę ?

Bliziutko ,rowerkiem można dojechać ale wpadam tam rzadko,jak coś konkretnego potrzebuję bo tyle tam tego i fortunę można wydać. Dziś jadę autem więc nie wiem jak to się skończy
Margerytka40 18:19, 19 cze 2017

No,to moje zakupki

Margerytka40 18:21, 19 cze 2017

Zobaczcie wielkość liści brunnery

makadamia 18:34, 19 cze 2017

Fajna ta brunnera.
Też mam taką i się zachwycam

I też fortunę w ogrodniczych zostawiam
Margerytka40 19:03, 19 cze 2017

makadamia napisał(a)
Fajna ta brunnera.
Też mam taką i się zachwycam

I też fortunę w ogrodniczych zostawiam

No boska jest, nie mogłam się oprzeć. Nie wiem czy to zależy od gatunku bo mam podobną ale aż tak wielka nie jest.
Asiu,rośliny to pół biedy. Mnie dobija że kora ziemia i inne polepszacze gleby tak szybko się kończą.
iwonkap 09:53, 20 cze 2017

Witaj,
wyczytałam ze dzieliłaś szałwie i chciałam podpytać-łatwo się dzieli ? duże krzaczki dzieliłaś ? bo właśnie kupiłam kilka i zastanawiam sie nad cudownym rozmnożeniem
Margerytka40 10:00, 20 cze 2017

iwonkap napisał(a)
Witaj,
wyczytałam ze dzieliłaś szałwie i chciałam podpytać-łatwo się dzieli ? duże krzaczki dzieliłaś ? bo właśnie kupiłam kilka i zastanawiam sie nad cudownym rozmnożeniem

Kępki jakieś wielkie nie były i pewnie lepiej dzielić wiosną ale mnie nie chciało się czekać. Jak się przyjmą to do jesieni już trochę urosną a w przyszłym roku już pewnie będą ładne. Jak masz sporą bryłę korzeniową to spokojnie na pół można podzielić. Ja nawet na cztery dzieliłam i na razie mają się dobrze.
iwonkap 10:14, 20 cze 2017

Margerytka40 napisał(a)

Kępki jakieś wielkie nie były i pewnie lepiej dzielić wiosną ale mnie nie chciało się czekać. Jak się przyjmą to do jesieni już trochę urosną a w przyszłym roku już pewnie będą ładne. Jak masz sporą bryłę korzeniową to spokojnie na pół można podzielić. Ja nawet na cztery dzieliłam i na razie mają się dobrze.

Dziękuję, chyba skuszę sie bo własnie zalezy mi zeby w przyszłym roku już były jako takie, wiec moze troszkę zaoszczędzę na zakupach
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies