Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 12:11, 03 lip 2017

No dobra Asia. Ta inspirka też mi się właśnie podoba tyle,że czy do niej zastosować ten pierwszy rysunek? Takie wielkie te grupy zrobić myślisz?
Makusia 21:05, 03 lip 2017

Super te naparstnice-świetny kolor mają.
U mnie też w kratkę pogoda- nie ma dnia bez deszczu ale chyba gorszy wiatr.
Margerytka40 21:13, 03 lip 2017

Makusia napisał(a)
Super te naparstnice-świetny kolor mają.
U mnie też w kratkę pogoda- nie ma dnia bez deszczu ale chyba gorszy wiatr.

U nas dzisiaj nawet nie padało. Tylko co z tego jak ja cały dzień w pracy a jutro podobno ma znowu padać a ja mam wolne. I jutro Pan przywiezie moje kulki danicowe. Poszalałam i 15 sztuk w końcu kupiłam. A tu rabata rozgrzebana,ogród po tych deszczach znów mi zarósł chwastami,w głowie tysiąc pomysłów na ogród
jolanka 22:57, 03 lip 2017

Taką samą naparstnicę kupilam rok temu. Mialam nadzieję, że się rozsieje Niestety teraz przydała by mi się
Inspirki piekne. Ciekawa jestem co wybierzesz
Margerytka40 23:29, 03 lip 2017

jolanka napisał(a)
Taką samą naparstnicę kupilam rok temu. Mialam nadzieję, że się rozsieje Niestety teraz przydała by mi się
Inspirki piekne. Ciekawa jestem co wybierzesz

No to zmartwiłaś mnie tą naparstnicą. Bardzo bym chciała żeby się rozsiała. Ale bardzo możliwe że nici z tego będą bo te nowe odmiany słabo się rozsiewają albo wcale. No trudno.
iwka 11:10, 04 lip 2017

sesleria jesienna coś w tym roku mi podsycha, no ale już chyba ze trzy razy ją przesadzałam i dzieliłam więc jej daruję, teraz posadziłam przed cisami do przyszłego roku ma spokój

nie mogę znaleźć zdjęcia z zimy, pewnie pod śniegiem była ale mam z listopada , źle nie wyglądała
Margerytka40 11:21, 04 lip 2017

Iwka

No,źle nie wygląda. Powiedziałabym,że daje radę. Moje przyjdą jutro. Ona chyba dosyć szybko przyrasta co? Bo zamówiłam chyba za mało,może podzielę.
iwka 11:57, 04 lip 2017

Margerytka40 napisał(a)
Iwka

No,źle nie wygląda. Powiedziałabym,że daje radę. Moje przyjdą jutro. Ona chyba dosyć szybko przyrasta co? Bo zamówiłam chyba za mało,może podzielę.
wiosną ubiegłego roku kupiłam trzy sztuki, teraz mam pewnie ze 30
Margerytka40 12:02, 04 lip 2017

iwka napisał(a)
wiosną ubiegłego roku kupiłam trzy sztuki, teraz mam pewnie ze 30

O,to dobrze że nie zamawiałam więcej. Zobaczę jeszcze jakie przyjdą ale na wiosnę też może da się podzielić.
makadamia 12:13, 04 lip 2017

Margerytka40 napisał(a)
No dobra Asia. Ta inspirka też mi się właśnie podoba tyle,że czy do niej zastosować ten pierwszy rysunek? Takie wielkie te grupy zrobić myślisz?

Asiu, tak na prawdę, to wszystko wyjdzie w praniu.
Jak posadzisz te tuje, hortensje i duże trawy, to dopiero będzie widać ile miejsca zostało na tą "biżuterię".
Myślę, że nie będzie tego aż tak dużo