Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Mariposa 22:25, 30 gru 2017

Hey, Margerytko40, te artystyczne ozdoby z kawałków drewna na ostatnim zdjęciu są super.
A swoją drogą, masz rację, za długo byłam incognito, ale nie mogłam się odważyć, bo nie bardzo mam co pokazywać, u Ciebie i pozostałych takie piękne ogrody. Przejrzałam dokładnie Twój wątek i już wiem, że mijałam Cię nie raz, zauważyłam nawet, że wykarczowałaś jałowce, bo podziwiałam Tego, kto to zrobił, nie było łatwo, oj nie!!!
marba 23:32, 30 gru 2017

Margerytka40 napisał(a)
Chyba znalazłam inspirację na ściany do naszej altany

Podoba mi się . Kompletujemy właśnie materiał żeby zaraz wiosną ruszyć z budową. Zastanawiam się jeszcze czy zrobić zabudowaną czy tylko z płotkami na jakąś wysokość.

A przy okazji ileż tam ciekawych pomysłów do wykorzystania. Chyba sama skuszę się na kilka. Dzięki, Asieńko, za podsunięcie insiracji.
Pozdrawiam i życzę pięknej altany.
Margerytka40 00:29, 31 gru 2017

Mariposa napisał(a)
Hey, Margerytko40, te artystyczne ozdoby z kawałków drewna na ostatnim zdjęciu są super.
A swoją drogą, masz rację, za długo byłam incognito, ale nie mogłam się odważyć, bo nie bardzo mam co pokazywać, u Ciebie i pozostałych takie piękne ogrody. Przejrzałam dokładnie Twój wątek i już wiem, że mijałam Cię nie raz, zauważyłam nawet, że wykarczowałaś jałowce, bo podziwiałam Tego, kto to zrobił, nie było łatwo, oj nie!!!

O to super że jesteś z tych samych okolic co ja,może będzie okazja się spotkać . Już Cię zapraszam. Jałowce..... hmmm,zabrały nam w tym sezonie masę czasu i sił. Dobrze,że już ich nie ma.
Margerytka40 00:39, 31 gru 2017

marba napisał(a)

A przy okazji ileż tam ciekawych pomysłów do wykorzystania. Chyba sama skuszę się na kilka. Dzięki, Asieńko, za podsunięcie insiracji.
Pozdrawiam i życzę pięknej altany.

Sama wsiąkłam w te inspiracje i znalazłam tam wiele pomysłów. Mam nadzieję Basiu,że razem posiedzimy w mojej nowej altanie w przyszłym roku . Muszę mocno mobilizować M bo marzy mi się od dawna ta altana ale ciągle jakoś do tej pory odkładaliśmy realizację.
Margerytka40 12:01, 31 gru 2017

AgataM 18:05, 31 gru 2017

Na nadchodzący Nowy Rok przyjmij ode mnie życzenia prosto z serca. Zdrowia, którego potrzebuje każdy z nas. Uśmiechu, który sprawia, że każdy dzień jest piękniejszy. Miłości, bo to dla niej i dzięki niej żyjemy. I cudownego ogrodu dzięki któremu jesteśmy szczęśliwi. Niech Nowy Rok 2018 składa się z samych słonecznych, radosnych dni!
Margerytka40 19:08, 31 gru 2017

Agatko

Piękne życzenia i piękna dekoracja. Dziękuję i również życzę Ci w Nowym Roku samych radosnych chwil,zdrówka i uśmiechu.
AgataM 19:11, 31 gru 2017

Dziękuję bardzo
marba 19:53, 31 gru 2017

Margerytka40 napisał(a)

Sama wsiąkłam w te inspiracje i znalazłam tam wiele pomysłów. Mam nadzieję Basiu,że razem posiedzimy w mojej nowej altanie w przyszłym roku . Muszę mocno mobilizować M bo marzy mi się od dawna ta altana ale ciągle jakoś do tej pory odkładaliśmy realizację.

Ja też mam taką nadzieję, Asiu. Z przyjemnością skorzystamy z zaproszenia.
Margarete 00:15, 01 sty 2018

Asiu pozdrawiam noworocznie-udanego i szczęśliwego 2918 dla ciebie i dla twoich bliskich !