Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 15:24, 03 sty 2018

polinka napisał(a)
Trawy w znakomitej kondycji U mnnie prawie wszystkie carexy wyglądają podobnie
Wiosna w styczniu?

Zakochałam się w carexach m.innymi za ich wygląd teraz. Większość mam pierwszy sezon i dla mnie to nowe doświadczenie ,na razie na wielki+
anabuko1 15:49, 03 sty 2018

Piękne trawy.
Widzę I twój ciemiernik szykuje się do kwitnienia.
Twój już po liściach i paku kwiatowym widzę jest inny niż mój.
Ale mój i tak cieszy mnie bardzo w tym Roku.Bo wreszcie większy i więcej ma kwiatów .
Gruszka_na_w... 16:18, 03 sty 2018

Moje carexy też w wyśmienitej formie, a stipa wciąż zdobi. Trochę tylko ciachnęłam im kołtun na końcówkach źdźbeł.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Margerytka40 17:02, 03 sty 2018

anabuko1 napisał(a)
Piękne trawy.
Widzę I twój ciemiernik szykuje się do kwitnienia.
Twój już po liściach i paku kwiatowym widzę jest inny niż mój.
Ale mój i tak cieszy mnie bardzo w tym Roku.Bo wreszcie większy i więcej ma kwiatów .

Muszę powiększyć stan posiadania ciemierników. O tej porze bardzo cieszą. Moje jeszcze młodziutka ale jak ostatnio U siostry zobaczyłam kilkuletniego to prawie padłam. Piękny.
Margerytka40 17:05, 03 sty 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Moje carexy też w wyśmienitej formie, a stipa wciąż zdobi. Trochę tylko ciachnęłam im kołtun na końcówkach źdźbeł.

Fajnie by było gdyby się wysiała,bardzo na to liczę bo chciałabym ich więcej,carexów zresztą też
Monia81 20:17, 03 sty 2018

Rzeczywiście można by powiedzieć widząc takie zdjęcia, że wiosna blisko, ale jakoś mam wrażenie że niestety zima mimo wszystko tak łatwo nie odpuści niestety, pozostaje nam czekać na rozwój pogodowy... a w Nowym Roczku Asiu wszystkiego najlepszego, oby wszelkie zaplanowane prace udało się wykonać i plan zrealizować pozdrówka i buziaki zostawiam
Margerytka40 08:57, 04 sty 2018

Monia81 napisał(a)
Rzeczywiście można by powiedzieć widząc takie zdjęcia, że wiosna blisko, ale jakoś mam wrażenie że niestety zima mimo wszystko tak łatwo nie odpuści niestety, pozostaje nam czekać na rozwój pogodowy... a w Nowym Roczku Asiu wszystkiego najlepszego, oby wszelkie zaplanowane prace udało się wykonać i plan zrealizować pozdrówka i buziaki zostawiam

Dziękuję za życzenia Moniko i Tobie również wszystkiego dobrego i nie tylko ogrodowo
Wiosna jeszcze daleko niestety ale myślę,że z początkiem marca będziemy jej już wypatrywać .
anna_t 19:28, 04 sty 2018

Asia jest trzcinnik w tym sklepie o ktorym ostatnio pisalyśmy na A. i rabat 15% do 1 lutego, dostawa po 15 marca. idealnie
zamówimy razem?
Margerytka40 20:13, 04 sty 2018

anna_t napisał(a)
Asia jest trzcinnik w tym sklepie o ktorym ostatnio pisalyśmy na A. i rabat 15% do 1 lutego, dostawa po 15 marca. idealnie
zamówimy razem?

Przejrzałam ofertę i mam ochotę zamówić kilka roślin. Kwestia jak to zorganizujemy ale jestem chętna
marba 20:22, 04 sty 2018

Margerytka40 napisał(a)

Przejrzałam ofertę i mam ochotę zamówić kilka roślin. Kwestia jak to zorganizujemy ale jestem chętna

Uważaj, Asiu przy tym zamawianiu roślinek, ja ostatnio weszłam do sklepu tylko po czerwonolistną acenę, a skończyło się na prawie dwudziestu jeszcze innych.