Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 22:36, 04 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Czytam , że już zakupy w planach.....żeby już ta wiosna była....jeszcze dwa miesiące....jakoś wytrzymam, mam co robić

Wszyscy już tęsknimy za wiosną ale nie ma lekko,jeszcze daleko.
Mnie jakieś lenistwo ogarnęło i nic mi się nie chce ale ale czas chyba się ogarnąć i poplanować resztę frontu bo później nie będzie na to czasu.
anna_t 22:50, 04 sty 2018

Margerytka40 napisał(a)

Beatlesy chyba,seslerię heufleriana,jakąś kostrzewę żółtą ,z nowości jeżówki ale jeszcze w produkcji więc na razie chyba nie no i te trzcinniki . Kusi mnie jeszcze zamówienie hakone ale pootrzebowałabym ze 20 sztuk aż.
jak mają hakone to bierz potem ciężko dostać. Ja o jezowkach zapomniałam też zerknę jakie mają
Margerytka40 20:37, 05 sty 2018

anna_t napisał(a)
jak mają hakone to bierz potem ciężko dostać. Ja o jezowkach zapomniałam też zerknę jakie mają

Pewnie wezmę bo odliczając upust i darmową dostawę cena staje się atrakcyjna a masz rację,później nigdzie nie ma.. a ja wczesną wiosną już bym chciała coś podziałać.
AnnaCh 19:16, 06 sty 2018

A u Ciebie już zakupy???
Szalona
Ale fajnie, że masz plan i już wiesz co i gdzie i możesz realizować
Margerytka40 21:58, 06 sty 2018

AnnaCh napisał(a)
A u Ciebie już zakupy???
Szalona
Ale fajnie, że masz plan i już wiesz co i gdzie i możesz realizować

Nie robię żadnych planów na nadchodzący sezon ,zobaczę co się uda. Na pewno podziała na frontowych rabatach. Jeszcze tam nie wszystko do końca sprecyzowane i właśnie mobilizuję się do planowania bo tak po prawdzie to masakrycznie mi się nic nie chce

Może zakupami trochę się rozruszam
kasja83 14:23, 08 sty 2018

A tu nie dość, że plany-to plany zakupowe-szaleństwo
mrokasia 19:15, 08 sty 2018

Margerytka40 napisał(a)

No to już . Teraz sporo promocji

Hmmm, jakoś nie mam przekonania do takich zakupów z wyprzedzeniem. Wolę poczekać do wiosny. I tak najbardziej lubię kupować stacjonarne .
Och, czekam na wiosnę z utęsknieniem. Zima mogłaby dla mnie nie istnieć...
Margerytka40 20:15, 08 sty 2018

kasja83 napisał(a)
A tu nie dość, że plany-to plany zakupowe-szaleństwo

Kasiu jakoś trzeba przetrwać do wiosny
Margerytka40 20:19, 08 sty 2018

mrokasia napisał(a)

Hmmm, jakoś nie mam przekonania do takich zakupów z wyprzedzeniem. Wolę poczekać do wiosny. I tak najbardziej lubię kupować stacjonarne .
Och, czekam na wiosnę z utęsknieniem. Zima mogłaby dla mnie nie istnieć...

Też jak dla mnie zimy może nie być . Właściwie to pierwszy raz z wyprzedzeniem kupuję i większość u mnie stacjonarnie nie do zdobycia a tam gdzie zamawiam już nie raz kupowałam i raczej na plus oceniam te zakupy więc co będzie to będzie ,zobaczymy
Margerytka40 13:46, 09 sty 2018

Siedzę nad planami i baaaardzo ciężko mi idzie. Kolejny raz przekonuję się, że mogę kopać ,sadzić ,przesadzać ale planowanie zwłaszcza przestrzenne to nie dla mnie . Nic mi nie wychodzi.
Na pierwszy ogień chciałam zaplanować ten kawał frontu,poprowadzić ścieżkę i resztę . Może Wam coś przyjdzie do głowy
A to moje wypociny,wstyd pokazać

Z trawnikiem

Też z trawnikiem ale inaczej

I bez trawnika,chyba mi najbliższa tyle , że przerażające są te metry do obsadzenia