Asia fajne piny zapodała, przyznam się, że ten pierwszy mam zapisany i nie wiem czy przypadkiem nie będę tak cięła cisa na mojej cypelkowej, bo tam sobie cisa posadziłam dzieląc tą rabatkę, a teraz się zastanawiam, gdzie coś podobnego posadzić, żeby powtórzyć
Myślę, że fajnie takie przedzielenie Twojej rabaty by wyglądało
Hmm.... to chyba najlepsze rozwiązanie żeby jakoś wyeksponować tego mojego niwaka. Nic innego raczej nie wymyślę. Teraz tylko z czego ten żywopłocik. Bukszpan,cis a może liściasty grab?. Pewnie najbardziej by pasował bukszpan bo mam przewidziane już kule bukszpanowe więc jeden gatunek .
Za drzewkami, jak wiesz, jestem za. Co do linii obwódki nie pomogę, ale chyba bukszpan, żeby już nie wprowadzać innego gatunku. Chyba, że np. na kule się grabowe zdecydujesz to wtedy grab
Gdzie trawki zamawiałaś? Udało się z mączką?
Tak o Tobie pomyślałam ,że proponowałaś te drzewa. Myślałam wcześniej ,że za mało tam miejsca ale jednak jakieś smukłe i nieduże by weszły.
Z tymi kulami to sama nie wiem na co się zdecydować. W sumie jeśli o front chodzi to mam dwie spore już kule bukszpanowe takie z 60-70cm i kilka malutkich jeszcze więc pod sumaki by były. Chyba i ta obwódka z bukszpanu w takim razie . Cisy też mam ale z nich kule to chyba za sto lat będą.
bardzo,bardzo, bardzo Ci będę wdzięczna! w starym domu miałam ale w życiu bymnie pomyślała że je będę chciała
a gdy zobaczyłam to https://pl.pinterest.com/pin/166422148714993464/ to zakochałam się.jarzmianki białe mam tylko paproci brakuje
elegancko będzie!
widzę, że nie tylko ja czaję się na Twoje paprocie W ogródku mojej prababci rosły paprocie z pomarańczowymi smolinosami i fioletowymi irysami. tępiliśmy te paprocie bo rosły na potęgę. głupi człowiek, że żadnej nie wziął