Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

19:12, 05 lis 2018
Margerytka40 napisał(a)
I takie klimaty mi się marzą przy tej ściance

Oj piękne klimaty, też takie lubię
Margerytka40 19:24, 05 lis 2018

makadamia napisał(a)
A z czego tu się śmiać? Bardzo ładny rysunek i zacne plany

Akurat w tym kierunku talentu mi poskąpiono ale co tam
Wiesz co ,zacne ,liczyłam na jakiś entuzjazm ...a tu "zacne"
Margerytka40 19:25, 05 lis 2018

MonikA napisał(a)

Oj piękne klimaty, też takie lubię

Wszystkie inspirki z hortkami są moję ,to już chyba jakieś skrzywienie
19:32, 05 lis 2018
Margerytka40 napisał(a)

Wszystkie inspirki z hortkami są moję ,to już chyba jakieś skrzywienie

No i przepadłam w tych inspiracjach na pinteresie, a tu dzieci mleko wołają... i powrót do rzeczywiści. oh i przez ciebie kochana
Anda 19:36, 05 lis 2018

Oj, to polecam Ci ksiazke Joanny van Ommen (Polka) "Ogrod z charakterem".
Duzo w nim inspiracji z hortkami
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ryska 19:38, 05 lis 2018

Pogrzebałam w Twoich inspiracjach i wpadłam na genialny pomysł jak upiększę moją kałużę.
Zaraz zaraz czy ja tak nie myślę średnio raz w tygodniu jak błądzę po pintereście?
Eh te wybory. W zasadzie wszystko mi się podobało oprócz Waldka koników Fajny żarcik.
Hortensje w otoczeniu zieleni cudo.

Ciekawe na co się zdecydujesz
Margerytka40 19:42, 05 lis 2018

MonikA napisał(a)

No i przepadłam w tych inspiracjach na pinteresie, a tu dzieci mleko wołają... i powrót do rzeczywiści. oh i przez ciebie kochana

Daj dzieciom mleko ,utul i wracaj
Margerytka40 19:43, 05 lis 2018

Anda napisał(a)
Oj, to polecam Ci ksiazke Joanny van Ommen (Polka) "Ogrod z charakterem".
Duzo w nim inspiracji z hortkami

A poszukam ,poszukam
Margerytka40 19:47, 05 lis 2018

ryska napisał(a)
Pogrzebałam w Twoich inspiracjach i wpadłam na genialny pomysł jak upiększę moją kałużę.
Zaraz zaraz czy ja tak nie myślę średnio raz w tygodniu jak błądzę po pintereście?
Eh te wybory. W zasadzie wszystko mi się podobało oprócz Waldka koników Fajny żarcik.
Hortensje w otoczeniu zieleni cudo.

Ciekawe na co się zdecydujesz

Też tak mam,ale co tam . Trzeba dokonać wyboru,najwyżej będzie przesadzanko . Choć powiem Ci ,że przy tych moich rewolucjach ,przetasowaniach jak pomyŝlę o kopaniu to mi słabo
Margerytka40 20:04, 05 lis 2018

Z tymi rabatkami to mam taki zgryz ,że one są małe. Można nawet powiedzieć ciupeńkie w porównaniu do innych moich. Przestawiłam się z dobieraniem roślin na hektary i teraz trudno mi takie okruszyny sobie zwizualizować. Ta rabatka przy garażu jest można powiedzieć słoneczna i chciałabym tam upchnąć jakiegoś derenia(Elegantissima wielki ale może choć IH?),hortki Diamant Rouqe (mam dwie bidy straszne i wsadziłabym je może do jednego dołka),lawendę,nie wiem czy jeszcze coś się zmieści
Pewnie pasowałaby jakaś trawa Ha,z trzcinnikiem nie mam co zrobić,tylko że on mi tam nie pasuje nijak.