Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród Nety- moje marzenie

Ogród Nety- moje marzenie

UlaB 18:07, 27 paź 2016

Kocimietke masz wypasioną! to pewnie ta normalna, ja tez taką własnie mam
Rozchodniki tez sie u mnei pokładają, chyba odmłodzenai im trzeba

O powojnikach nic nie mowie - jakso mnie one nie lubią, tzn jednej strony ogródka u mnie zdecydowanie nie lubią. W ubiegłym roku dosadziłam tu i ówdzie i zobacze co bedzie. Wyobraz sobie ze mi w tym roku nawet bylinowy zdechł! Nie wiem o co chodzi Podłoze miał przygotowane jak nalezy.

Reszta na priv
Nett 19:38, 27 paź 2016

UlaB napisał(a)
Kocimietke masz wypasioną! to pewnie ta normalna, ja tez taką własnie mam
Rozchodniki tez sie u mnei pokładają, chyba odmłodzenai im trzeba

O powojnikach nic nie mowie - jakso mnie one nie lubią, tzn jednej strony ogródka u mnie zdecydowanie nie lubią. W ubiegłym roku dosadziłam tu i ówdzie i zobacze co bedzie. Wyobraz sobie ze mi w tym roku nawet bylinowy zdechł! Nie wiem o co chodzi Podłoze miał przygotowane jak nalezy.

Reszta na priv

Makusia 08:41, 28 paź 2016

Anetko popieram Dziewczyny- przypauzuj. Może nie do wiosny, bo wiosną, to dobrze byłoby już wiedzieć co i jak, ale parę tygodni na przewietrzenie głowy, ogarnięcie Świąt
Ja wyłączyłam ogród choć inna sprawa, że mój ogród w stosunku do Twojego, to dwie roślinki na krzyż, więc mój mnie o tej porze roku zupełnie nie cieszy. Obecnie wypowiedziałam wojnę myszom i na tym skupiam
Kawa 08:45, 28 paź 2016

śliczna jesień
kocimiętka wielka faktycznie
rozplenice i rozchodniki ekstra wyglądają - lubię je bardzo
makadamia 09:30, 28 paź 2016

U mnie wojnę myszom wypowiedziała kota. Codziennie jakieś truchło na trawniku znajduję
Nett 09:38, 28 paź 2016

U mnie piesy polują, zwłaszcza młoda, bo starszemu sie nie chce.
AniMa 10:27, 28 paź 2016

RB pięknie wybarwiony, kocimiętka faktycznie niezła. Swoją dałam na przedogródek aby chwasty powstrzymała, tak sie rozrastała...
natka098 10:44, 28 paź 2016

U Ciebie to całkiem nieźle się wszystko prezentuje, tak jeszcze niezbyt jesiennie.
Nett 11:30, 28 paź 2016

Tak, u mnie jest specyficzny mikroklimat, opóźniony o około 2 tygodnie niż nawet w innych częściach miasta. Jesienią fajnie, ale wiosną żal, bo wszędzie już forsycje, bzy, a ja muszę te dwa tygodnie jeszcze czekać.
2 km dalej u znajomych już bardziej typowo.
Może dlatego, że działka na zboczu północnym? Nie wiem.
Nett 11:32, 28 paź 2016

AniMa napisał(a)
RB pięknie wybarwiony, kocimiętka faktycznie niezła. Swoją dałam na przedogródek aby chwasty powstrzymała, tak sie rozrastała...

Aniu jesli chodzi o RB to mam w dwóch miejscach i każdy jest inny- niby to trawa lubiące słońce, ale właśnie lepiej się wybarwia i trzyma ten osłonięty przez płot niż ten, który jest na słońcu. Tamtego nawet nie fotografuje, blady i pozwijany już.
Może za mało wody ma..