Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród Nety- moje marzenie

Ogród Nety- moje marzenie

natka098 16:11, 20 lis 2016

Ale Ty mozesz dac wzdluz ogrodzenia na froncie. Myślę że ładnie by tam wyglądały.
Nett 16:13, 20 lis 2016

natka098 napisał(a)
Ale Ty mozesz dac wzdluz ogrodzenia na froncie. Myślę że ładnie by tam wyglądały.

No własnie się zastanawiam czy tam takie wysokie są odpowiednie, bo zacienią dużą część działki. Od strony frontu świeci słońce. Myślałam tam o umbrach bardziej, ale zobaczymy.
Nie mam ostatnio weny.

Nett 16:26, 20 lis 2016

natka098 napisał(a)
To dla mnie za duzo;/ potrzebuje cos do 5 m

Ale wąskie chcesz? Kolumnowe?

To morze jarząb Autumn spire Flanrock. Widziałam, ze ma go ktos z forum u siebie. Albo Amanogawy, na które ja też choruję, ale nie mam miejsca.
Chciaż u Ciebie na wiosnę będą Nigry kwitły, więc niekoniecznie musisz miec kwitnące wiosną. No i oczywiście ambrowiec Slender jest kolumnowy, ale wyższy rośnie.

Anda 16:30, 20 lis 2016

natka098 napisał(a)
To dla mnie za duzo;/ potrzebuje cos do 5 m

Sorry że tak się tu wpraszam, ale pomyślałam od razu o rajskich jabłonkach Ewentualnie możesz też pomyśleć o świdośliwie Obelisk
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Nett 16:37, 20 lis 2016

Anda napisał(a)

Sorry że tak się tu wpraszam, ale pomyślałam od razu o rajskich jabłonkach Ewentualnie możesz też pomyśleć o świdośliwie Obelisk

Wpraszaj się, wpraszaj. Wszystkie pomysły mile widziane.
Rajskie jabłonie chyba stylem mi nie bardzo pasują, a świdośliwy będą, albo coś podobnego wielopiennego, bo jedna miała być przy tarasie i dziewczyny uprzedzają, że owoce brudzą kostke i taras, więc zobaczę co w szkółce jest innego czym można je zastąpić.
Anda 16:40, 20 lis 2016

A widziałaś już tą kwitnącą zimą wiśnię Prunus subhirtella 'Autumnalis'
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Nett 16:54, 20 lis 2016

Anda napisał(a)
A widziałaś już tą kwitnącą zimą wiśnię Prunus subhirtella 'Autumnalis'

Nie, nie znam jej. Zaraz poszukam.
roma2 17:05, 20 lis 2016

Widzę, że "prostują" się pomysły na rabaty .
Nett 17:07, 20 lis 2016

roma2 napisał(a)
Widzę, że "prostują" się pomysły na rabaty .

He,he, ładnie powiedziane
natka098 17:24, 20 lis 2016

Nett napisał(a)

Ale wąskie chcesz? Kolumnowe?

To morze jarząb Autumn spire Flanrock. Widziałam, ze ma go ktos z forum u siebie. Albo Amanogawy, na które ja też choruję, ale nie mam miejsca.
Chciaż u Ciebie na wiosnę będą Nigry kwitły, więc niekoniecznie musisz miec kwitnące wiosną. No i oczywiście ambrowiec Slender jest kolumnowy, ale wyższy rośnie.

Fajne te drewka ale za bardzo kolumnowe. Troche szersze bym chciala. Tak zeby na przeciw tarasu zakryc widok na sasiada. Sa niby juz tuhe bo cce z nich pobtej stronie zywoplot na okolo 3m wysokosci ale jeszcze metra nie maja. I tak mysleczy drzew nie dac bo chyba by szybciej zaslonilo