No własnie się zastanawiam czy tam takie wysokie są odpowiednie, bo zacienią dużą część działki. Od strony frontu świeci słońce. Myślałam tam o umbrach bardziej, ale zobaczymy.
Nie mam ostatnio weny.
To morze jarząb Autumn spire Flanrock. Widziałam, ze ma go ktos z forum u siebie. Albo Amanogawy, na które ja też choruję, ale nie mam miejsca.
Chciaż u Ciebie na wiosnę będą Nigry kwitły, więc niekoniecznie musisz miec kwitnące wiosną. No i oczywiście ambrowiec Slender jest kolumnowy, ale wyższy rośnie.
Wpraszaj się, wpraszaj. Wszystkie pomysły mile widziane.
Rajskie jabłonie chyba stylem mi nie bardzo pasują, a świdośliwy będą, albo coś podobnego wielopiennego, bo jedna miała być przy tarasie i dziewczyny uprzedzają, że owoce brudzą kostke i taras, więc zobaczę co w szkółce jest innego czym można je zastąpić.
Fajne te drewka ale za bardzo kolumnowe. Troche szersze bym chciala. Tak zeby na przeciw tarasu zakryc widok na sasiada. Sa niby juz tuhe bo cce z nich pobtej stronie zywoplot na okolo 3m wysokosci ale jeszcze metra nie maja. I tak mysleczy drzew nie dac bo chyba by szybciej zaslonilo