Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Z motyką na słońce

Z motyką na słońce

Constans 08:58, 21 wrz 2016

wiklasia napisał(a)
Tak jest!
Na pewno?
ekhm, ...tak jest?

wiklasia, co do tego mam wątpliwości
anbu 09:19, 21 wrz 2016

Aniu wyrzuć to z siebie, krzyk pomaga Tylko napisz kiedy zaczniesz, nałożę słuchawki

Po co Ci komunistyczne płytki? Hmm
Pana od glebogryzarki bym ... no comment!!!
Toszka 09:24, 21 wrz 2016

Patrz na to optymistycznie - zamiast płyt będziesz mieć np. wypasioną kostkę z której też zrobicie wypasione obrzeża

A Pan od glebogryzarki w ramach rekompensaty przejedzie teren drugi raz

Ja też ostatnio w zdrapce "wygrałam" jakieś talerze full-wypas. Pod warunkiem, że resztę kompletu zamówię za bagatelka 6,5tys...
Constans 09:28, 21 wrz 2016

anbu napisał(a)
Aniu wyrzuć to z siebie, krzyk pomaga Tylko napisz kiedy zaczniesz, nałożę słuchawki

Po co Ci komunistyczne płytki? Hmm
Pana od glebogryzarki bym ... no comment!!!

Ania, przełykam cały czas wczorajszą porażkę z glebogryzarką (no ja już nie wiem jak rozmawiać z tymi ludźmi - jakoś tak nie szanują własnego słowa )

Płytkami chciałam odgrodzić siatkę sąsiada od naszej działki, żeby nawieziona (w niedalekiej przyszłości) ziemia nie przelatywała do niego. Toszka radziła krawężniki, ale jak już zobaczyłam że wymieniają nam chodnik przed blokiem to pomyślałam, że i takie płytki będą dobre. Marcin dogadał się z robotnikami, że dzisiaj zabierzemy...wstajemy rano - nie ma płytek zajumali bezczelnie

Drzeć pyska nie będę - nie bój
Constans 09:34, 21 wrz 2016

Toszka napisał(a)
Patrz na to optymistycznie - zamiast płyt będziesz mieć np. wypasioną kostkę z której też zrobicie wypasione obrzeża

A Pan od glebogryzarki w ramach rekompensaty przejedzie teren drugi raz

Ja też ostatnio w zdrapce "wygrałam" jakieś talerze full-wypas. Pod warunkiem, że resztę kompletu zamówię za bagatelka 6,5tys...

Toszko, to już nie chodzi o rekompensatę - zwyczajnie dane słowo szanować trzeba...no, ale są rzeczy na które nie mam wpływu a że jedna z moich dewiz życiowych brzmi: - Masz wpływ na sytuację? Nie? No to się nie vqlfffiaj

Do skrzynki z narzędziami dopłaciłam 130 zyków Luuubię narzędzia! na urodziny kupuje sobie wiertarki udarowe i take tam inne
makadamia 09:47, 21 wrz 2016

Na ostatnie święta BN ja sobie zażyczyłam myjkę Karchera do okien a mąż siekierę. Potem na FB śmiałam się z nas, żeśmy oboje w pierwszy dzień świąt wypróbowywali prezenty. Koleżanka ze współczuciem zapytała "czy to u nas już pora "praktycznych" prezentów?"

Dla porządku dodam, że kolczyki i seksowną piżamkę też dostałam

Ps. Po co Ci pan do glebogryzarki? Wypożycz sam sprzęt i zasuwaj - jeśli Ci wkurw na pana do tej pory nie przejdzie, to w trymiga obskoczysz całą działkę
anbu 09:52, 21 wrz 2016

Aniu czyli myłaś te okna myjką w seksy kolczykach i piżamce a Marcin asystował z siekierą aby dobrze szło?

Ubawiłam się do łez
makadamia 09:57, 21 wrz 2016

I tak właśnie spędziliśmy bożonarodzeniowy poranek
Constans 09:58, 21 wrz 2016

makadamia napisał(a)
Na ostatnie święta BN ja sobie zażyczyłam myjkę Karchera do okien a mąż siekierę. Potem na FB śmiałam się z nas, żeśmy oboje w pierwszy dzień świąt wypróbowywali prezenty. Koleżanka ze współczuciem zapytała "czy to u nas już pora "praktycznych" prezentów?"

Dla porządku dodam, że kolczyki i seksowną piżamkę też dostałam

Ps. Po co Ci pan do glebogryzarki? Wypożycz sam sprzęt i zasuwaj - jeśli Ci wkurw na pana do tej pory nie przejdzie, to w trymiga obskoczysz całą działkę

Asia, sam sprzęt nie da rady z tą darnią. Próbowaliśmy. Potrzebna glebogryzarka z ciągnikiem (mniejszym, większym - bez znaczenia) i właśnie ten Pan, który miał wczoraj być, posiada takowy sprzęt jako jeden z nielicznych w pobliżu. Trochę związane ręce mamy

Ps. Nie widzę nic złego w "praktycznych" prezentach, o ile trafione co nie znaczy że seksownych fatałaszków nie lubię dostawać
Dziś doczytałam, że na prezent to nawet kulki gejszy są cool
Constans 10:00, 21 wrz 2016

makadamia napisał(a)
I tak właśnie spędziliśmy bożonarodzeniowy poranek

Asiek, Wyobraziłam to sobie hahahahaha...no nie mogę z Wami dziewczyny