Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Z motyką na słońce

Z motyką na słońce

Constans 10:01, 21 wrz 2016

Teksańska masakra myjką Karchera
anbu 10:04, 21 wrz 2016

Moja myjka przyszła jakieś dwa tygodnie temu, ja kupiłam sobie z viledy. Jeszcze nie próbowałam (no może na jednym oknie, troszeczkę ) taki mnie leń dopadł jesienny
Constans 10:08, 21 wrz 2016

anbu napisał(a)
Moja myjka przyszła jakieś dwa tygodnie temu, ja kupiłam sobie z viledy. Jeszcze nie próbowałam (no może na jednym oknie, troszeczkę ) taki mnie leń dopadł jesienny

Ania, jak to powiada moja 94-letnia Babciunia (a przeżyła swoje) - Jeśli widzisz blok na przeciwko przez okno, to nie jest jeszcze takie brudne!!!
To tak nawiązując do lenia Twojego
AsiaK_Z 10:16, 21 wrz 2016

Constans napisał(a)
Proszę, błagam! Powiedzcie mi, utwierdźcie mnie w przekonaniu, że jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem i że wcale nie chcę popełnić zbiorowego mordu na Panu od glebogryzarki i tych złodziejach, co to dziś w nocy ukradli sprzed bloku komunistyczne płytki chodnikowe, które miałam dziś odkupić za grosze na działkę!
Powiedzcie, że nic się nie stało i że te prymitywne, mordercze instynkty które się we mnie obudziły to tylko chwilowe zaburzenie. No, proszę...powiedzcie, że tak jest ...

To tylko chwilowe zachowanie, za tydzień przejdzie
Makusia 10:16, 21 wrz 2016

Cieszę się, że nie jestem sama- ani z leniem, który u mnie rośnie z dnia na dzień, ani z praktycznymi prezentami. Ja na BN zażyczyłam sobie porządny, nieskręcający się wąż ogrodowy- jak budżet na ten cel wytrzyma, to na wózku najlepiej
makadamia 10:17, 21 wrz 2016

Constans napisał(a)
Teksańska masakra myjką Karchera

ROTFL
Constans 10:21, 21 wrz 2016

AsiaK_Z napisał(a)

To tylko chwilowe zachowanie, za tydzień przejdzie

Asia, przez tydzień może się wiele wydarzyć ale dziękuję za wsparcie
Constans 10:33, 21 wrz 2016

Makusia napisał(a)
Cieszę się, że nie jestem sama- ani z leniem, który u mnie rośnie z dnia na dzień, ani z praktycznymi prezentami. Ja na BN zażyczyłam sobie porządny, nieskręcający się wąż ogrodowy- jak budżet na ten cel wytrzyma, to na wózku najlepiej

Marta, O! takie prezenty to ja rozumiem a z tym leniem, hmmm...ponoć amerykańscy naukowcy dowiedli, iż leń to wirus nieznanego pochodzenia o ostrym przebiegu ale w 100% wyleczalny i nie pozostawiający powikłań

Zobacz, ja powinnam teraz pracować, a co robię? Szwendam się do sieci i oglądam altany
Constans 10:41, 21 wrz 2016

Może ja bym jakiegoś avatarka sobie wkleiła?

Pytanie za 10 punktów: - z czym mnie kojarzycie dziewczęta?
makadamia 10:47, 21 wrz 2016

Z makietą rzecz jasna