Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Z motyką na słońce

Z motyką na słońce

anbu 15:21, 20 wrz 2016

Asia nam tu szaleje z projektami i fajnie. Oba mi się bardzo podobają
Ania coś to za egzotyczne drzewo wymyśliła, chcesz je sadzić czy jak?

Boa Marcina the best
iwka 15:55, 20 wrz 2016

tu masz wątek o tym drzewku https://www.ogrodowisko.pl/watek/1315-albicja-jedwabista-albizia-julibrissin

Constans 08:30, 21 wrz 2016

ag_zie napisał(a)
Witaj Aniu! Ciekawy masz wątek a ta makieta z początku ... rewelacja Będę zaglądać!

Dziękuję Agnieszko zaznaczam Twój wątek do przeczytania. Z tego co zerknęłam to widzę kawał pola do popisu Ja na swoim skrawku za dużo nie wymyślę, choć mam wielką nadzieję, że z pomocą dziewczyn i taki malutki skrawek będzie oko cieszył w przyszłości

Constans 08:36, 21 wrz 2016

anbu napisał(a)
Asia nam tu szaleje z projektami i fajnie. Oba mi się bardzo podobają
Ania coś to za egzotyczne drzewo wymyśliła, chcesz je sadzić czy jak?

Boa Marcina the best

Cześć Asiek kupiłam gazetkę ogrodową. Patrzę, a w środku katalog z fajnymi krzaczorami + jakieś kody-zdrapki. Zdrapaliśmy i co? wygraliśmy 100-częściową skrzynię z narzędziami Oczywiście żeby otrzymać nagrodę trzeba było zamówić coś z katalogu no i zamówiłam tego jedwabnego

Na szczęście jedwabnego się nie przycina, więc Marcin mu nie zagraża
Constans 08:37, 21 wrz 2016

iwka napisał(a)
tu masz wątek o tym drzewku https://www.ogrodowisko.pl/watek/1315-albicja-jedwabista-albizia-julibrissin

Iwonka, dziękuję za link pomógł bardzo w podjęciu decyzji. Dzięki że zajrzałaś do mnie
Constans 08:39, 21 wrz 2016

natka098 napisał(a)

Mi też, jeszce nowoczesny domek i byłbaby najnowocześniejsza działka na RODosie

Natalko, z tą nowoczesnością to ja muszę się tyle naprodukować, że aż! Moja połówka przeciwna i ciągle walczę...
Constans 08:42, 21 wrz 2016

makadamia - Asiu wczoraj pomierzyłam orientacyjnie ten nasz domek na gruncie i ta narzędziownia z boku wypada Zostaje pierwotny projekt domku i nawet się zastanawiamy czy mniejszego go nie zbudować, bo jakoś strasznie dużo miejsca zajmie ...
Constans 08:43, 21 wrz 2016

Ok. chyba każdemu odpowiedziałam...a teraz najważniejsze na tą chwilę
Constans 08:49, 21 wrz 2016

Proszę, błagam! Powiedzcie mi, utwierdźcie mnie w przekonaniu, że jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem i że wcale nie chcę popełnić zbiorowego mordu na Panu od glebogryzarki i tych złodziejach, co to dziś w nocy ukradli sprzed bloku komunistyczne płytki chodnikowe, które miałam dziś odkupić za grosze na działkę!
Powiedzcie, że nic się nie stało i że te prymitywne, mordercze instynkty które się we mnie obudziły to tylko chwilowe zaburzenie. No, proszę...powiedzcie, że tak jest ...
wiklasia 08:55, 21 wrz 2016

Tak jest!
Na pewno?
ekhm, ...tak jest?