taaa przyda się do pierwszego użycia czegokolwiek później do kosza kupiłam kiedyś komplet śrubokrętów co można je było w palcach wyginać, a co mówić o przykręceniu wkręta
Ania, jeszcze nie raz namoczysz dupsko, tak jak każdy z nas śmieję się przez łzy normalnie, jeszcze ten konar
Iwonka też się turla ze śmiechu z badylka i z ...narzędzi
Aniu, patrzyłam, moja alibicja ma już lekko żółtawe liście, od zimna chyba, bo wczoraj skrobałam szyby w aucie. Rośnie w gruncie od trzech lat. To ta zwykła zielona, wyhodowana od nasionka. Idę pstryknąć fotkę, ale wstawię dopiero w poniedziałek, bo w domu nie mam kabelka od aparatu.
Aha, odmianę chocolate ma Irenka https://www.ogrodowisko.pl/watek/6570-milkowo-sezon-2016?page=440
Nie no narzędzia pierwsza klasa, do ustawienia na półce w garażu żeby sobie na nie popatrzeć
Jedyny plus tej historii taki, że kolejne zamówienie nim złożysz, dobrze przemyślisz ( przed każdą decyzją popatrzyłabym dodatkowo na komplet tych kluczy )
Widzę, że profesjonalnie podchodzisz do tworzenia ogrodu, a tym drobnym potknięciem zakupowym nie przejmuj się, zresztą trzeba poczekać do wiosny, może jeszcze nic straconego
W ogóle dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy Do tematu drzewka i skrzynki staram się nie wracać. Skrzynka w piwnicy, drzewko dochodzi do siebie, codziennie zaglądam do niego - może przeżyje