Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Z motyką na słońce

Z motyką na słońce

Constans 10:11, 25 paź 2016

Toszko, mam pytanko. Czy jeśli po tym pługu zostawię ziemię na zimę i glebogryzarką przelecę na wiosnę, to coś się stanie? Cze jednak lepiej jeszcze teraz?

Nie mogę się doprosić tej glebogryzarki, a i pogoda nie służy (cięgle mokro)
Makusia 10:16, 25 paź 2016

Aniu mokro jest chyba wszędzie. Pisałam u siebie, że jak w sobotę cebulki sadziłam, to w bagnie brodziłam. Ilość deszczu była chyba oszukana, bo nicy tylko siąpiło, ale dzień i noc i u mnie przynajmniej za dużo...czy ciągnik to w ogóle się u Ciebie nie utopi jeśli jest tak mokro?
Constans 10:35, 25 paź 2016

Makusia napisał(a)
Aniu mokro jest chyba wszędzie. Pisałam u siebie, że jak w sobotę cebulki sadziłam, to w bagnie brodziłam. Ilość deszczu była chyba oszukana, bo nicy tylko siąpiło, ale dzień i noc i u mnie przynajmniej za dużo...czy ciągnik to w ogóle się u Ciebie nie utopi jeśli jest tak mokro?

Myślę, że się utopi. Ale może jakby choć tydzień było sucho to by wjechał... No własnie nie wiem czy już machnąć ręką na tą glebogryzarkę w tym roku, czy nie. Tak jakoś zmęczyło już mnie to codzienne uczucie, kiedy wyglądam rano przez okno

Martuś, działają Ci powiadomienia?
anbu 10:41, 25 paź 2016

Hej Anuś z kafffką wpadłam
Constans 10:47, 25 paź 2016

anbu napisał(a)
Hej Anuś z kafffką wpadłam

Hej, hej Anek Zapraszam

Ania, na działkę iść nie można, co tu robić?
anbu 10:50, 25 paź 2016

Ja też już mało z chałupy wychodzę A członki jeszcze nie wsadzone Co począć, no co?
Constans 10:53, 25 paź 2016

Ja to chyba przytargam kartony z piwnicy i zajmę się produkcją bombek. W zeszłym roku bakcyla złapałam
AsiaK_Z 10:54, 25 paź 2016

No Aniu, koniecznie musisz się zaś pochwalić tymi bombkami
Constans 10:59, 25 paź 2016

AsiaK_Z napisał(a)
No Aniu, koniecznie musisz się zaś pochwalić tymi bombkami

Asiu, ja już tu u kogoś (nie pamiętam u kogo) widziałam prześliczne bombeczki własnej roboty Takie czarno białe. Przecudne moje troszkę w innym stylu.
Już mi tak od kilku dni chodzą po głowie te robótki Baaardzo się wyciszam przy tym dłubaniu.
Makusia 14:21, 25 paź 2016

Asiu jeśli pytasz o powiadomienia na mailu, to nie wiem, bo zmieniłam maila do powiadomień- nie mogłam tego ogarnąć. Powiadomienia w postaci "+" przy słowie "powiadomienia" działają jak należy