Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

KasiaWB 23:15, 16 paź 2012

justi napisał(a)
Masz rację Kasiu świeże najładniejsze. Ja jeszcze przed zimą może ciachnę raz, zależy czy listopad będzie ciepły. Jak będzie zimno to już dam sobie spokój.

Justynko, ale ja chwaliłam Twoje kanciki aż miło popatrzyć dobrze zrobione to do wiosny będą super wyglądać
Bogdzia 19:01, 17 paź 2012

justi napisał(a)
Masz rację Kasiu świeże najładniejsze. Ja jeszcze przed zimą może ciachnę raz, zależy czy listopad będzie ciepły. Jak będzie zimno to już dam sobie spokój.

Jejku ile ja mam jeszcze roboty, tutaj tak brzydko, cały kawałek do zmiany, ciągle nie mam koncepcji na to miejsce, oprócz tego że tuj trzeba dosadzić.

Justynko chyba kokietujesz. Tu jest brzydko? Mnie sie bardzo podoba. A hosty na wystawę swiatową sie nadają.A ten klon Ci sie nie przebarwia bo u mnie w tym roku niezbyt ładny ale co rok to głównie on dawał kolor najpiękniejszy .Mnie się wydaje że on jest piekny jak jest sucha bezdeszczowa jesien i u mnie rośnie na górce wiec dodatkowo ma bardziej sucho i chyba dlatego najczęściej jest piękny jesienią.
justi 19:33, 17 paź 2012

Bogusiu, Milenko dziękuję
Kasiu wiem, wiem dziękuję również.
Bogdziu jest trochę , muszę nad tym miejscem popracować. Z góry bym musiała zrobic fotkę , bo tak nie widać.
A ten klon ładnie się wybarwia wiosną, takie różowe listeczki wtedy ma, później zielenieje.
06maj2011

01czerwiec2011

04lipiec,2011

teraz (jejku , jak jedna tuja mi urosła)

tu może lepiej będzie widać , że trzeba zasłonić siatkę Smaragdami, no i widac ten klonik jak się zmieniał. Zaraz po prawo za skrzynią jest juz garaż, a na lewo 3 duże świerki i ta rabata dalej na lewo

dalsza perspektywa, to miejsce jest tuz za świerkami, może macie jakiś pomysł?

bociek 20:07, 17 paź 2012

Justi, moze nizsze pietro, ale dac cos jasnego, moze hakone rzadkiem? Albo jakies jasne zurawki? Troszke by sie przydalo to miejsce ozywic...
justi 15:33, 18 paź 2012

Myślałam nad tym w nocy i chyba wymyśliłam albo mi się przyśniło już nie wiem

bukszpan, lawenda, róże białe, kremowe, bądź jasno różowe (bo nie mam ani jednej), no i tuje jako tło

tak sobie nabazgrałam mniej więcej

tylko jak ja wykopię te hosty są takie wielkie i mocno zakorzenione, pewnie trzeba będzzie zostawić, jeszcze pomyślę i pomarudzę przez zimę

popcorn 15:38, 18 paź 2012

Justi ale ladnie u Ciebie! Nawet ten "brzydki kacik" mi sie podoba!!
A jakie hosty wypasione! moje w wiekszosci juz zmrozone, scielam..
pozdrawiam!!
justi 19:56, 18 paź 2012

Bocku ciągle myślę, przez zimę może wymyślę Żurawki tam się nie nadają bo jest to istna patelnia w lecie. I tak o dziwo hosty świetnie sobie tam radzą.

Popcarol hosty rzeczywiście jakieś ładne tam, właściwie tylko jedna taka dorodna. Teraz jest ładna żółciutka. Dzięki za wizytę, pozdrowionka również dla Ciebie

Agacia 20:52, 18 paź 2012

Justi,mi się podoba ta koncepcja. A tuje w stożki czy ekran?
justi 21:05, 18 paź 2012

Agaciu jeszcze nie wiem, zobaczę jak urosną. W ogóle to nie mam zapału do tego kąta. Już drugi czy trzeci sezon zmieniam i nie mogę doprowadzić do ładu.
Hogata 22:08, 18 paź 2012

justi napisał(a)
Myślałam nad tym w nocy i chyba wymyśliłam albo mi się przyśniło już nie wiem

Witam.
Też bym tak chciała.