Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wśród brzóz i dębów

Wśród brzóz i dębów

zoja 14:18, 18 lip 2018

ale ładne
fajnie, że możesz zbierać deszczówkę
a domek dla owadów nie jest powieszony za wysoko?
marba 16:28, 18 lip 2018

Grażynko, ja też tępię ślimaki, zwłaszcza te nagie, bez skorupy, ale winniczki nie są chyba tak szkodliwe. Zresztą jednych i drugich mało na mojej "patelni".

Zoju, domek wisi na wysokości 150 cm. Myślisz, że za wysoko? Jeśli tak, to powieszę niżej.

Parę obrazków z ogródka.

gosika67 21:45, 18 lip 2018

Widzę,że jest parcie na beczki,ja też dziś nabyłam.Pozdrawiam.
gogo 22:45, 18 lip 2018

Witaj Basiu, pokazałam mojemu M Twoją skarpę i powiedziałam, że taką sobie zrobię Złapał się za głowę i zapytał " a gdzie? " A ja na to " coś wymyślę ". I niestety, na wymyślaniu się skończy. Ale za to będę ciągle gościć u Ciebie
marba 22:48, 18 lip 2018

gosika67 napisał(a)
Widzę,że jest parcie na beczki,ja też dziś nabyłam.Pozdrawiam.

Gosiu, warto inwestować w pojemniki na deszczówkę, woda w ogrodzie jest bezcenna.
marba 22:51, 18 lip 2018

gogo napisał(a)
Witaj Basiu, pokazałam mojemu M Twoją skarpę i powiedziałam, że taką sobie zrobię Złapał się za głowę i zapytał " a gdzie? " A ja na to " coś wymyślę ". I niestety, na wymyślaniu się skończy. Ale za to będę ciągle gościć u Ciebie

Grażynko, jesteś mile widzianym Gościem. Jeśli będziesz gdzieś w pobliżu to w realu też zapraszam.
Adela 23:01, 18 lip 2018

Kiedy my ją wylejemy?
Zawsze jak oglądam Twój ogród, to podziwiam dar ciekawego zagospodarowania nietypowej przestrzeni. Ja nie poradziłabym sobie
marba 23:10, 18 lip 2018

Elu, jestem pewna, że byś sobie poradziła. Dla mnie problemem nie jest samo wymyślenie lecz realizacja. Jestem zdana prawie na własne siły, poza koszeniem pomoc innych jest sporadyczna, ale dobre i tyle. Mam jeszcze wiele pomysłów i planów, zobaczymy co z tego wyniknie.
Adela 23:18, 18 lip 2018

To dobrze, że masz marzenia i plany. Zrealizujesz z pewnością
Ja czasami mam tyle pomysłów, że tworzy się mętlik w głowie i realizację odkładam w nieskończoność. W końcu się decyduję, ale po jakims czasie już bym zmieniała czy ja kiedyś go skończę?
gogo 00:40, 19 lip 2018

Dziewczyny, my zawsze damy sobie radę, czy to w wymyślaniu, czy w realizacji potem. Po prostu mamy to coś
Ja w ogrodzie wszystko robię sama, tylko pięć pierwszych gazonów na podwórku robiłam z eMem, kamienne schodki zrobił M sam, a resztę ja / jest ich łącznie z ogrodem 16 /.Sama nie wierzę, że daję radę, ale dla chcącego.... Pozdrawiam, dobranoc.