Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wśród brzóz i dębów

Wśród brzóz i dębów

Adela 19:23, 05 sie 2018

A ile osób Ci zazdroooościiiii
anpi 19:43, 05 sie 2018

marba napisał(a)
Grażynko, jestem zainteresowana mikołajkiem iberyjskim i tą odmianą Jade. Jeśli będziesz mieć nasionka, to bardzo poproszę.

Pod dębami powstaje kolejny wypoczynkowy zakątek.

Ale kapitalna parasolka , z czego ona ?jakieś sztuczne tworzywo?Kupiłaś taką,czy sama coś przekombinowałaś?Cudna! I trawka własnej produkcji też!
marba 19:52, 05 sie 2018

Adela napisał(a)
A ile osób Ci zazdroooościiiii

No, chyba nie aż tak wiele.

Nastaje czas rozchodników.

Margerytka40 19:56, 05 sie 2018

Parasol jak spódnica hawajska Basiu,faktycznie bardzo oryginalny. Cudny masz ten czarci jar,klimatyczne miejsce stworzyliście. Pozdrówka dla Was
marba 20:02, 05 sie 2018

anpi napisał(a)

Ale kapitalna parasolka , z czego ona ?jakieś sztuczne tworzywo?Kupiłaś taką,czy sama coś przekombinowałaś?Cudna! I trawka własnej produkcji też!

Niestety, nie mam zdolności do majsterkowania. Kupiłam gotowy. Parasol jest z syntetycznej tkaniny, ale może będzie dzięki temu twalszy i nie złapie grzyba.
Miło mi, że zaglądasz.
marba 20:11, 05 sie 2018

Margerytka40 napisał(a)
Parasol jak spódnica hawajska Basiu,faktycznie bardzo oryginalny. Cudny masz ten czarci jar,klimatyczne miejsce stworzyliście. Pozdrówka dla Was

Asieńko, miło Cię gościć. Ten parasol to trochę z konieczności. Ostatnio posadziłam tam funkie i chciałam je trochę zacienić, bo dopołudniowe słońce mocno tam grzeje. Dzięki za odwiedziny. Odpozdrawiam.
greg66 21:41, 05 sie 2018

Ach ta trawka cudna, tez nie moge się napatrzeć
gogo 22:11, 05 sie 2018

Basiu, ja też kupiłam parasole, żeby zrobić cień rosnącym wtedy na słońcu hortkom. Pierwszy mocniejszy wiatr wyrwał je i połamał i rośliny trafiły do donic.
basia3012 22:25, 05 sie 2018

Basieńko, Imperata cudna, grzyby również i takie okazałe. A parasol przepiękny, fajny kącik do odpoczynku, taki romantyczny powstał.

Wnusie masz ładne i pewnie grzeczne, takie aniołki to raczej zawsze grzeczne. No chyba, że aniołki mają różki .
Mój Jasiu jutro wraca z nad morza więc będę miała mojego skarba do wieczora.
Dziękuję Basiu za odwiedziny. Pozdrawiam serdecznie.
marba 23:07, 05 sie 2018

Basiu, z grzecznością tych aniołków różnie bywa, jak to u dzieci. Mnóstwo czasu spędzają ostatnio w basenie. W taką pogodę możliwość chłodnej kąpieli jest jak zbawienie, nie tylko dla dzieci.