Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Sebek 19:32, 07 lis 2017

Widuję takie rozwiązania szybowe na witrynach sklepów no i w wielkich projektach ofkors ciekawe jak się to sprawdza w naszym klimacie
inka74 21:01, 07 lis 2017

Tej kwitnącej lawendy to ci zazdroszczę. Piękne, wcale nie jesienne ujęcia ogrodu.
anna_t 21:10, 07 lis 2017

Iwk4 napisał(a)

Uwielbiam to katowanie. Cudnie się czuję patrząc na ten ogród.
Mój M jeszcze nie wie, ale cały czas myślę, gdzie wcisnąć kilka brzóz. Gdybym była pewna efektu końcowego, zrobilabym rewolucję. Ale nie jestem pewna, bo miejsca nie ma i to by bylo cos za coś...
Na razie jest warzywnik...

u Ciebie Iwona brzozy to by fajnie wzdłuz podjazdu wygladały, tylko ze tam masz chyba niedaleko tego buka w kólku?
basia3 22:11, 07 lis 2017

Takie okna widziałam w hotelu ale w Grecji więc inny klimat, też opadła mi szczęka z zachwytu nad nimi. Były przepiękne i wyglądały na bardzo stabilnie. Może kiedyś też sobie na takie pozwolimy, może przy rewolucji tarasowej... ale to jednak odległa przyszłość i dość mglista.

Ale pomysłu gratuluję, bo jest świetny.
AngelikaX 12:22, 08 lis 2017

Basiu czy my sobie pozwolimy to jeszcze nie wiem... domyślałam się, że ceny do najniższych nie należą, teraz jak Ania napisała obawiam się, że cena mnie powali
Teoretycznie co w nich może tyle kosztować, to tylko szyba klejona i prowadnica - na logike więcej powinny kosztować okna w ramie ale wiemy, że tak nie jest

AngelikaX 12:22, 08 lis 2017

inka74 napisał(a)
Tej kwitnącej lawendy to ci zazdroszczę. Piękne, wcale nie jesienne ujęcia ogrodu.

Dziękuję
AngelikaX 12:24, 08 lis 2017

Sebek napisał(a)
Widuję takie rozwiązania szybowe na witrynach sklepów no i w wielkich projektach ofkors ciekawe jak się to sprawdza w naszym klimacie

W niedzielę w galerii mieliśmy podpatrzeć czy czasem nie ma na nich gdzieś ulokowanych nazw producentów, mamy pamięć dobrą ale krótką

ps. Sebek przecie to będzie "wielki" projekt"
AngelikaX 12:24, 08 lis 2017

Mary napisał(a)

Super to wygląda.

I mi się podoba
AngelikaX 12:26, 08 lis 2017

Makao_J napisał(a)
Uuuuu kochana. Nie wiem czy orientowaliście się już w cenie tych otwieranych okien jak roleta ale wiem że są potwornie drogie. Znajomy ma założone i wziął je tylko dlatego że tata mu zasponsorował. Sam stwierdził że w życiu by tyle nie dał.

Chyba że w Waszych stronach są tańsze firmy

Niekoniecznie się orientowaliśmy a czasem ten Twój znajomy, znaczy jego tata nie chciał by choć czasowo adoptować córki?
AngelikaX 12:27, 08 lis 2017

Elinka napisał(a)
No buki, buki,nie graby i to czerwone pokrecililo mi sie moze dlatego ze na forum formowane kostki glownie z grabow sa.
Czekam ....

Miałam przez chwilę moment zawahania...