Tak Kasiu, od początku sezonu - zaraz po wertykulacji. Opakowanie jest na 500m2 i faktycznie tak mi wychodzi, wiaderko starcza na dwa razy - mój trawnik ma 250m2. Nawożę średnio co 4-6 tygodni. Wychodzi ok 4-5 nawożeń w sezonie - ostatnie robię nie później niż do połowy sierpnia.
Nie stosuję innych nawozów
Ojej cały??? No powiem szczerze podziwiam, że Ci się chciało
Dziękuję - niezmiennie takie wpisy dają mega pozytywnej energii do działania w tym moim ogrodzie chce się wciąż i wciąż
Pawilon jest na takim etapie na jaki pogoda pozwoliła, czyli stan "zamknięty". Wypatruje braku minusowych temperatur nocnych, ponieważ zostało tylko położyć płytki, wygipsować ściany i położyć tynk z zewnątrz... więc mały przestuj na razie
Co do planów ogrodowych na ten sezon jako takie są, ale bez specjalnej spiny - dodać w gaikach brzozowych element zimozielony - w większym trzy żywopłoty bukszpanowe prowadzone w łuki, w mniejszym w formie kul.
Za moment remont parteru, więc ogrodowo z doskoku raczej będę
Cześć Iwonko, fajnie że już po tej zimie co nie?
Cieszę się, że odkurzacz usprawnił prace co do zamiatarki to mogę też polecić - ładnie ogarnia Jesień i zimę w sumie też była u mnie w użyciu
Pawilon cieszę się, że na końcówce... wczoraj nawet przymierzałam się przy pogadance z eMem gdzie zasiądę na narożnej kanapie i widok na ogród był całkiem całkiem
Coś mi się zdaję, że z zdwojoną chęcią podłubie w ogrodzie uciekając od gruzowiska w domu... albo odwrotnie... tak mnie pochłonie, że nosa nie wyściubie