Wczoraj pociachałam resztę hortek... moje anabelki mają już naprawdę spore pąki,aż mnie zaszokowały, wiosna faktycznie przywitała - czas nawóz do nich zakupić
U mnie na razie pąki są pozamykane i małe więc nic nie tnę. Bałam się o graby które rok temu wsadziłam że nie przetrwają zimy ale widzę też pąki są więc nie mogę się doczekać aż ruszą.
Widoki za oknem typowo zimowe - brrrr no ale jeszcze 2 miesiące zima może się pokazywać.
Mam nadzieję że choć latem nie będzie tak mokro jak w ostatnich latach bo wyautuję niektóre róże
Hmmm ale jak policzę te Twoje 100kg w sezonie to i tak robi się 680zł... ups moje 3 opakowania w sezonie to 100zł zaledwie to pewnie tyle co Twoje waciki
Do trawy, bukszpanów, lawendy mam jeszcze do hortek muszę zakupić i wrzosów
Z cięcia za moment u mnie idą jeszcze wrzosy i lawendy (w tej drugiej mam już takie liściory tulipanów, że powinnam na dniach dosłownie się za nią brać)
Planuję po świętach jakoś szybko, zależy czy za mokro znów nie będzie...