ElzbietaFranka
17:09, 10 paź 2018

Kasiu ile to trzeba na to werwy, czasu, samo zaparcia aby to wszystko zrobić. Ja mam dużo suszonych i zamrożonych grzybków z mojej działki i w occie 15 słoiczków ale grzybki dalej jest wysyp więc dobije do 20.
Kupuję węgierki i co uduszenie to zjedzone. W zeszłym roku zrobiłam sporo powideł więc dużo jeszcze zostało.
Ogórków nie robię bo nikt moich nie je. Na bazarku mam pan który ma tak dobre, że moje wysiadają.
Będę robiła dynie z pomarańcza.
Może jutro kupię w Ustanowienie.
200 litrów jedna to dużo dla domowych zrzutów.
Jabłek też bym ususzyla, zdrowe i smakuja przy tv.
Zapomniałam też mam nastawione wino że swoich winogron 5 tydzień stoi jeszcze jeden i przeleje.
Cydr czekam aż u sąsiadów się zrobi jak będzie dobry to też zrobię. Na osiedlu zatrzęsienie pigwy może jutro wybieram.
To tyle
Kupuję węgierki i co uduszenie to zjedzone. W zeszłym roku zrobiłam sporo powideł więc dużo jeszcze zostało.
Ogórków nie robię bo nikt moich nie je. Na bazarku mam pan który ma tak dobre, że moje wysiadają.
Będę robiła dynie z pomarańcza.
Może jutro kupię w Ustanowienie.
200 litrów jedna to dużo dla domowych zrzutów.
Jabłek też bym ususzyla, zdrowe i smakuja przy tv.
Zapomniałam też mam nastawione wino że swoich winogron 5 tydzień stoi jeszcze jeden i przeleje.
Cydr czekam aż u sąsiadów się zrobi jak będzie dobry to też zrobię. Na osiedlu zatrzęsienie pigwy może jutro wybieram.
To tyle