Agatorek
12:32, 13 lut 2021

Ok, będę wdzięczna za uwagi. Ale w oczku nie będzie rybek, więc aż tak restrykcyjnie nie będę musiała uważać na glony
.
Masz piękną kolekcję róż. Widziałam na kilku Twoich zdjęciach polecaną Lagunę. Piękna jest
.
Zastanawiałam się jeszcze nad Jasminą, ale chyba jej nie masz.
Tak, czy inaczej, do wyboru mam jeszcze kupę czasu.
Edit: Tak sobie właśnie pomyślałam, że przecież wcale nie muszę wybierać, tylko kupię dwie pergole i dwie różne róże
. Lagunę i Jasminę.
U nas dziś w końcu bez mrozu. Tzn waha się cały czas w okolicach zera. Mam nawet przebłyski optymizmu, że może ta wiosna nie będzie bardzo opóźniona
.

Masz piękną kolekcję róż. Widziałam na kilku Twoich zdjęciach polecaną Lagunę. Piękna jest

Zastanawiałam się jeszcze nad Jasminą, ale chyba jej nie masz.
Tak, czy inaczej, do wyboru mam jeszcze kupę czasu.
Edit: Tak sobie właśnie pomyślałam, że przecież wcale nie muszę wybierać, tylko kupię dwie pergole i dwie różne róże

U nas dziś w końcu bez mrozu. Tzn waha się cały czas w okolicach zera. Mam nawet przebłyski optymizmu, że może ta wiosna nie będzie bardzo opóźniona