Fajnie fajnie bardzo nam się podoba i lecimy całe ogrodzenie nimi. W sumie z jednej strony szkoda mi zasłaniać nowiutkiego ogrodzenia ale ono tak ażurowe jest, że i tak prawie go nie widać...
Śmialiśmy się z eMkiem, że leżymy nad wodą i po co nam wakacje nad morzem Gdyby nie ta zimnica na dworze jak na czerwiec to juz byśmy basen mieli a tak to eMek mocno oponuje przed kupnem basenu... bo i tak nie skorzystamy za dużo.
Sukienka fajowa, uwielbiam ją taka roślinkowa
Jakaś taka, masz rację, dzisiaj jest pięknie ciepło a już jutro deszcze i 16 stopni. Niech pada spoko, ale najlepiej w nocy a w dzień ciepełko i słońce.
Ponoć ma być chłodne lato.
Dziewczynki, czy mogę teraz podzielić hakone, czy za późno? Mam wielkie kępy zeszłoroczne Beni Kaze i zrobiłabym z nich sadzonki na podmianę za zdechle po zimie carexy.
Z przetacznikowca faktycznie będzie pani zadowolona. Mam chyba z trzy kolory. Dzisiaj wypatrzyłam, że jedne mają już zawiązane kwiaty. Podziwiam za ten trawnik, u mnie jak raz w tygodniu mam czas, żeby skosić, to jest super.I tak muszę tego sama pilnować, bo M. nigdy nie zauważa, że już najwyższa pora.
No to się ciesze Moje już tez mają małe zawiązki kwiatów, jeszcze ich nie wsadziłam ale po wczorajszych i dzisiejszych deszczach ziemia będzie miękka to akurat na sadzonko.
Trawnik jest mały (220 m2) dlatego zadbany, chociaż przedwczorajsze koszenie było za późno i strasznie trawa urosła, musiałam podnieść nóż na 5, bo nie szło kosić niżej.
Mój M. nie zajmuje się ogrodem w zasadzie w ogóle, no może oprócz palikowania drzewek raz na jakiś czas i cięcia, jak mu palcem pokażę więc w tym królestwie to ja jestem królową